رفتن به مطلب

احتمال ريزش مجدد ديواره معدن روي انگوران زنجان


ارسال های توصیه شده

نايب رئيس انجمن توليد كنندگان سرب و روي كشور از احتمال ريزش مجدد ديواره معدن روي انگوران خبر داد.

 

علي وثيقي مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: لايه‌اي شيت مانند در ديواره معدن انگوران وجود دارد كه داراي بافت ريزي است و خطر ريزش اين بخش از ديواره وجود دارد.

وي با بيان اينكه باطله ‌برداري جهت جمع‌آوري حاصل از ريزش مجدد ديواره معدن انگوران هزينه بالايي را به همراه خواهد داشت، گفت: در حال حاضر باطله‌برداري بخشي از ديواره معدن كه در سال 85 ريزش كرد، ادامه دارد و پيش‌بيني مي‌شود هزينه كل برداشت اين باطله‌ها به حدود 300 ميليارد تومان برسد.

وي با اشاره به طولاني شدن عمليات برداشت باطله در معدن انگوران، تصريح كرد: در حال حاضر كارخانه‌هاي توليد روي با مشكل تأمين مواد اوليه رو به رو هستند و فقط 10 تا 15 درصد ظرفيت آنها فعال است.

به گفته وثيقي باطله‌برداري معدن انگوران بايد در مدت يك سال انجام مي‌شد كه اين مسئله به دليل وجود مشكل تأمين منابع مالي طولاني شده است.

وي با بيان اينكه حدود 20 درصد از عمليات باطله‌برداري معدن انگوران باقي مانده است، گفت: تكميل عمليات باطله برداري حداقل 4 ماه زمان نياز دارد.

نايب رييس انجمن سرب و روي با اشاره به ايرادات مطرح شده از سوي مجلس در خصوص واگذاري عمليات بهره‌برداري معدن انگوران گفت: در اين خصوص مجلس با اين سوء برداشت كه واگذاري بهره‌برداري معدن به معني واگذاري معدن است، ايراداتي را در خصوص ادامه كار معدن انگوران مطرح كرده است.

وي تاكيد كرد: استخراج و تعيين پيمانكار جزء اختيارات وزارت صنايع است.

وثيقي در ادامه با اشاره به مشكل قطع برق واحدهاي توليدكننده سرب و روي گفت: از واحدهاي توليدي خواسته شده تا توليد خود را فقط در يك شيفت كاري انجام دهند و يا اينكه قطع برق روزانه 6 ساعت را تحمل كنند.

وي افزود: اكثر كارخانه‌هاي سرب و روي استان زنجان با مشكل قطع برق مواجه هستند.

نايب رييس انجمن سرب و روي در مورد فراخوان وزارت صنايع براي ايجاد مولدهاي كوچك برق در واحدهاي صنعتي نيز گفت: مديران برخي از كارخانه‌هاي توليد روي خواستار ايجاد چنين مولدهايي هستند ولي روند كار كند است و در تأمين گاز و همچنين عقد قرارداد براي احداث اين مولدها مشكلاتي وجود دارد.

وي ظرفيت نصب شده براي توليد روي با استفاده از خاك با عيار 30 درصد را حدود 330 هزار تن عنوان كرد و گفت: هر چقدر عيار خاك روي پايين باشد توليد شمش نيز كاهش خواهد يافت.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...