رفتن به مطلب

کمک کنید.مشکل در حافظه کوتاه مدت و عدم تمرکز

ارسال های توصیه شده

دوستان گرامی و ارجمند درود

من سپهر هستم. دانشجوی ترم 4 مهندسی نفت - گرایش حفاری. خیلی خوشحالم که اولین تاپیکم را در این تالار به ثبت میرسونم.

دوستان متاستفانه مدت درازیست که با دومشکل دست و پنجه نرم میکنم. یکی مشکل در حافظه کوتاه مدت و دیگری عدم تمرکز.

وقتی امتحان دارم کتاب رو کامل میفهمم و به ذهن میسپارم. اما فرداش موقع جلسه امتحان تمام مطالب از ذهنم میپره. ریاضیات و فیزیک - شیمی رو اصلا نمیتونم حفظ کنم. چه در دبیرستان و چه دانشگاه- مشکلترین قضیه ها رو بدون کوچکترین مشکلی درک میکنم اما نمیتونم روی کاغذ بنویسم. شاید باورتون نشه اما من در دانشگاه گاهی به جای اساتید دروس ریاضی را تدریس کردم:ws52: اما امتحانات رو گند میزنم. گرفتن نمره 20 در ریاضیات دانشگاه و 3 سال آخر دبیرستان برایم آرمان شده.:ws21: برعکس حافظه دراز مدتم شگفت انگیزه( حرف خودم نیست. حرف اطرافیانم است.) شاید باورتون نشه اما من از 2-2.5 سالگی ام هم یادمه که وقتی برای والدین و بزرگترها تعریف میکنم شگفت زده میشن. تمام روزهای زندگی ام و تمام اتفاقات رو یادمه با کوچکترین جزئیات اما از اتفاقات دوروز پیش به سختی یادم می آید.

مشکل دوم من عدم تمرکزه. وقتی میام 4 خط درس بخونم 100 هزار بار خودمو اینطرف و آنطرف میکنم- با خودکارم ور میرم - فکرم به هرجا که فکر کنید میره. واقعا کلافه میشم.

لطفا روانشناسان محترم با ارایه راهکارهایی به کمک کنند.

سپاس از شما

سپهر

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام. ما یه درس داشتیم برای سال اول دانشگاهه و درس اجباری هم هست.

یکی از موضوعاش این بود که چه جوری درس بخونیم.

مثلا" می گفت: افراد حافظشون متفاوته:

تصویری- نوشتاری- شنیداری و....

من خودم وقتی یه چیزی رو طراحی می کنم باید بسسازمش توی مقیاس کوچیک و بررسیش کنم و تغییراتش رو ایجاد کنم و حافظه ی تصویری من به شدت قویه. مثلا" یه عروسی که می ریم راحت می تونم بگم هر کسی لباسش چی بود و....

باید بگردی و ببینی که حافظت چه جوریه یعنی تصویریه با شنیداریه با....

من یه دوست داشتم ریاضی رو می خوند و وقتی می گفتی اینو حل کن تند تند می گفت و چیزی نمی نوشت :w58:

موفق باشی:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنمایی هایت مهناز عزیز

راستش حافظه کوتاه مدتم به هیچ کدوم از موارد شنیدن - دیدن - نوشتن حساسیت نشون نمیده. برای نمونه : دارم در تلویزیون سریالی میبینم به محض اینکه کسی بعد از پایان سریال از من بپرسه چی شد، هیچی خاطرم نیست. در صورتی که هم دیدم و هم شنیدم. اما ده سال بعد صحنه صحنه همین سریال یادم میمونه. درس هم همینه. من وقتی درس میخونم ریاضیات رو برای خودم 2-3 بار مینویسم اما باز موقع امتحان فراموشم میشه.

بازم شما مهناز جان و بقیه دوستان من رو از راهنماییهاتون محروم نکنید.

سپاس

• Like 1
لینک به دیدگاه

هه نگران نباش خیلیا مثه تو هستن

یکیش من!!!!:دی

منم خیلی چیزا رو فراموش میکنم

از سر جلسه امتحان که بلند میشه یادم میره سوالا چی بود اصلا!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هه نگران نباش خیلیا مثه تو هستن

یکیش من!!!!:دی

منم خیلی چیزا رو فراموش میکنم

از سر جلسه امتحان که بلند میشه یادم میره سوالا چی بود اصلا!!!:ws3:

خب این واقعا بده.

اگه راه درمانی داره باید درمان بشیم. برای من که حافظه دراز مدتم خفنه(:icon_gol: تقدیم به خودم:ws3:) خب حافظه کوتاه مدتم هم تقویت بشه خب خیلی خیلی خوب میشه.:w410:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...