pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اگر از شما بپرسند که در این جهان در انتظار چه هستید چه پاسخ خواهید داد؟ اگر از اشخاص عادی باشید "که نود و نه درصد مردم از اشخاص عادی هستند" خواهید گفت که من دراین دنیا انتظار دارم که پس از مرگ مستقیما وارد بهشت شده ودر حالی که عمر جاویدان خواهم داشت تا پایان عالم اغذیه لذیذ بخورم و از لذت عشق و شهوت برخوردار شوم و آهنگ های طرب انگیز بشنوم و ... ولی غافل از این هستید که پس از رفتن در بهشت و داشتن عمر و جوانی همیشگی که هرگز دچار خزان پیری و بیماری نخواهید گردید دیگر از خوردن و نوشیدن و خوابیدن و شهوترانی لذت نخواهید برد و بزودی زندگی یک نواخت بهشت شما را خسته و کسل خواهد کرد زیرا چیزی که در این دنیا خوردن و خوابیدن و غیره را برای شما لذت بخش کرده ترس از مرگ و از دست دادن این لذات است و روزی که این لذات جاوید شد یعنی مرگ برای شما وجود نداشت همه چیز عادی خواهد گردید! در جای دیگر گفته ام که اگر شما را به بهشت ببرند پس از یکسال اقامت کسل شده و از در بهشت خارج گردیده و در جستجوی نقطه دیگری هستید که تغییری در زندگی شما بدهد!!! 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بعضی از ابیات فریدالدین عطار نیشاپوری تاثیر زیادی در من گذاشته است. فریدالدین در یکی از اشعار خود می گوید : "خداوندا اگر چه گناهکار هستم و خود را درخور مجازات می بینم. لیکن از درگاه تو ناامید نیستم برای اینکه می دانم که اگر من در این جهان بر طبق پیروی از طبیعت خود رفتار کرده ام تو در آن جهان نسبت به من بر طبق طبیعت خود رفتار خواهی نمود." انصاف بدهید که آیا از آغاز زندگی بشر تاکنون در جهان چیزی گفته شده است که از حیث عمق معنی بالاتر از این گفته عطار نیشاپوری باشد و به این اندازه امیدبخش باشد ؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من در این جهان فقط یک هدف دارم،اگه اون روزو ببینم راحت میخوابم. اینکه هیچ دیکتـــــاتور،ولی امر یا هر چیز دیگری به انسان های دیگر دستور ندهد و یک سری نادان برای موفقیت یک نفر،آدم نکشند و جان هیچ انسانی برتر از سایر جان ها نباشد. کسی برای موفقیت به انسان دیگری متوسل نشود و دروغ و پاچه خواری از کل دنیا محو گردد و...... 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بعضی از ابیات فریدالدین عطار نیشاپوری تاثیر زیادی در من گذاشته است. فریدالدین در یکی از اشعار خود می گوید :"خداوندا اگر چه گناهکار هستم و خود را درخور مجازات می بینم. لیکن از درگاه تو ناامید نیستم برای اینکه می دانم که اگر من در این جهان بر طبق پیروی از طبیعت خود رفتار کرده ام تو در آن جهان نسبت به من بر طبق طبیعت خود رفتار خواهی نمود." انصاف بدهید که آیا از آغاز زندگی بشر تاکنون در جهان چیزی گفته شده است که از حیث عمق معنی بالاتر از این گفته عطار نیشاپوری باشد و به این اندازه امیدبخش باشد ؟؟؟ مرسی پری. این گفته عطار منو یاد یه دعایی انداخت که مفهومش شبیه اینه. یادم نمیاد چی بود دعاهه. ولی ترجمش چون جالب بود برام تو ذهنم مونده. این که خدایا تو اگر بخوای به گونه ای دیگه با من رفتار کنی از خودت پیش خودت شکایت می کنم و مهربونیت رو به رخت می کشم. 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من در این جهان فقط یک هدف دارم،اگه اون روزو ببینم راحت میخوابم. اینکه هیچ دیکتـــــاتور،ولی امر یا هر چیز دیگری به انسان های دیگر دستور ندهد و یک سری نادان برای موفقیت یک نفر،آدم نکشند و جان هیچ انسانی برتر از سایر جان ها نباشد. کسی برای موفقیت به انسان دیگری متوسل نشود و دروغ و پاچه خواری از کل دنیا محو گردد و...... آنان که مدام دل نگران ناتوانان هستند هیچ گاه نمی توانند ناتوانی را نجات بخشند ! با اشک ریختن ما ، آنها توانا نمی شوند باید توانا شد و آنگاه آستین همت بالا زد پس راحت بخواب و آگاه تر شو و تا آنجا که می توانی آگاهی ببخش این تنها راه تحقق خواسته ات ست 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اما خودم به دنبال یافتن حقیقت... پاسخی برای همه چراهایی که هنوز یکی به جواب نرسیده هزار تای دیگر به ذهنم خطور می کند نمی دانم تا آخر عمرم چه حقیقت هایی را خواهم یافت... اما این را می دانم که این پرسش ها هرگز پایانی نخواهد داشت راستی به دنبال صداقت محبت و صدای سخن عشق 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من به دنبالِ...... نمیدونم! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من به دنبالِ...... نمیدونم! چرا عزیزم حتما هستی شاید گمش کردی! یا دوست داری دنبال چی باشی؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ چرا عزیزم حتما هستی شاید گمش کردی! یا دوست داری دنبال چی باشی؟ واقعا نمیدونم...تا وقتی من یه جوابی برای یه سری سوالم پیدا نکنم نمیتونم بگم دنبال چیم!!! ولی اگه چیزای کوچیک باشه...دوس دارم یه مرمت گر بشم و تموم آثار و آداب و فرهنگ ایرانی رو حفظ کنم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ من به دنبال آرامش درونی ام... ارضای روح... 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ در كل انسان ها در كمتر زماني از خودشان راضي هستند كمتر چيزي ادمها رو ارزا مي كنه خوشبختي انگار هيچ وقت دست يافتني نيست . دوست دارم هيچ مظلومي وجود نداشته باشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده