HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ همین سرشب چندتاش خورد زیر پام حالا قاشق زنی نبود آتیش بازیش باشه!اونم نبود بزن و برقصش باشه این نارنجک بازیش نباااشه حمید اراذلی هستی واسه خودتا خب حال میده دیگه بزن برقصش که بود امروزه اینا هست دیگه نه اراذل که نه،ولی انصافا حال میده میریم آتیش بازی:hapydancsmil:یه چهارشنبه سوریه دیگه،هر روز که از این خبرا نیست:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ همین الان از چهار شنبه سزی برگشتم انقد رقصیدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: و انقد ترقه و خمپاره و نارنجگ هم زیر پام منفجر شد که گوشام هیچی نمیشنوه الان 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ این ارازلان از خدا بی خبر نذاشتن خوب بخوابیم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محمد رضا شاه -اسفندماه 1356 - کاخ نیاوران ، تهران. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ تولد 4 شنبه سوریتون مبارک لالای لای قری هاش بیان وسط:hapydancsmil: [FLASH=10*10] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).swf[/FLASH] دیشب چقد با این اهنگ رقصیدم 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دیشب چقد با این اهنگ رقصیدم حالا گریه نکن عیب نداره بزرگ میشی یادت میره:there: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ حالا گریه نکن عیب نداره بزرگ میشی یادت میره:there: بعد مدت ها دست به کمر شده بودم یادش بخیررررررررررررررررررررررررررررر ملت ما دنبال کوچیک ترین بهونه اند 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بعد مدت ها دست به کمر شده بودم یادش بخیررررررررررررررررررررررررررررر ملت ما دنبال کوچیک ترین بهونه اند بعضی ها دیگه حوصله ی همون 1 بهونه رو هم ندارن.....! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بعضی ها دیگه حوصله ی همون 1 بهونه رو هم ندارن.....! اما اگر تو محیط قرار بگیرن شاید حوصله شون بیاد دیشب وسط اون همه شلوغی ساز دهل اورده بودن ای میزدن و ای ملت میرقصیدن 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اما اگر تو محیط قرار بگیرن شاید حوصله شون بیاد دیشب وسط اون همه شلوغی ساز دهل اورده بودن ای میزدن و ای ملت میرقصیدن خوشبحالتون این بخش خوبش فقط زدن ورقصیدنه بخش جوگیریشو اگه قاطیش کنی دیگه انقدر حال نمیده! 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ما که تا اومدیم بزنیم و برقصیم آتیش روشن کنیم ، بسیجیا و پلیسا اومدن پخشمون کرد 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ما که تا اومدیم بزنیم و برقصیم آتیش روشن کنیم ، بسیجیا و پلیسا اومدن پخشمون کرد سال دیگه بیا اینورا اینجا مأمورا میترسن طرف مردم بیان 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سال دیگه بیا اینورا اینجا مأمورا میترسن طرف مردم بیان واقعا ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش به حالتون :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش به حالتون :hapydancsmil: آره بابا قدیما تو خونه چوبی ها بزن و بکوب و برقص بود اما دو سال پشت سرم هم بستنش از اونجا که یه ورودی بیشتر نداشت دیگه کنسل شد اما بعدش تو یه جایی به اسم جاده ابریشم ملت جمع میشن از همه جا راه ورود و خروج داره عصر که بری پر از ماموره که مردم بترسن ولی هوا تاریک شد هیچکدومشون رو نمیبینی الان که فکرش رو میکنم میگم کاش دیشب میرفتم 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آره باباقدیما تو خونه چوبی ها بزن و بکوب و برقص بود اما دو سال پشت سرم هم بستنش از اونجا که یه ورودی بیشتر نداشت دیگه کنسل شد اما بعدش تو یه جایی به اسم جاده ابریشم ملت جمع میشن از همه جا راه ورود و خروج داره عصر که بری پر از ماموره که مردم بترسن ولی هوا تاریک شد هیچکدومشون رو نمیبینی الان که فکرش رو میکنم میگم کاش دیشب میرفتم چقدر خوب ما اول یه آتش درست کردیم یه بسیجیه اومد گفت به من از طرف آتش نشانی گفتن اینجا آتیش درست کردن خطرناکه و اجازه نمیدیم و خاک ریخت رو آتیشمون ! هر چی بهش گفتیم کارتت کو ؟ گفت زنگ بزنید پلیس بیاد کارتمو نشون میدم چوبامونم برداشت برد هی میگفت آتش نشانی نمیزاره اگر نه منم یکی مثل شما هر چی هلش دادیم نرفت لباس شخصی بود :vahidrk: بعد رفتیم یه خیابون دیگه تا مردم شروع کردن به رقصیدن یه زنه چادری کنار من زنگ زد به پلیس بعد تو چشمای من نگاه کرد گفت الان میان ، نمیزارن مردم برقصن یکی نیست بگه برو تو خونت بشین ، تو اصلا میای بیرون چی کار ؟ یه بسیجی همیشه تو زندگی ما هست تو اینترنت ، تو تلویزیون ، تو خیابون ، ............. خدایا کی اینا دست از سر ما بر میدان:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چقدر خوب ما اول یه آتش درست کردیم یه بسیجیه اومد گفت به من از طرف آتش نشانی گفتن اینجا آتیش درست کردن خطرناکه و اجازه نمیدیم و خاک ریخت رو آتیشمون ! هر چی بهش گفتیم کارتت کو ؟ گفت زنگ بزنید پلیس بیاد کارتمو نشون میدم چوبامونم برداشت برد هی میگفت آتش نشانی نمیزاره اگر نه منم یکی مثل شما هر چی هلش دادیم نرفت لباس شخصی بود :vahidrk: بعد رفتیم یه خیابون دیگه تا مردم شروع کردن به رقصیدن یه زنه چادری کنار من زنگ زد به پلیس بعد تو چشمای من نگاه کرد گفت الان میان ، نمیزارن مردم برقصن یکی نیست بگه برو تو خونت بشین ، تو اصلا میای بیرون چی کار ؟ یه بسیجی همیشه تو زندگی ما هست تو اینترنت ، تو تلویزیون ، تو خیابون ، ............. خدایا کی اینا دست از سر ما بر میدان:icon_razz: اون زنه رو همونجا میزدی شل و پلش میکردی و میگفتی صبر کن الان پلیس میاد پسره رو هم صدا میکردی چندتا پسر بزنن 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اون زنه رو همونجا میزدی شل و پلش میکردی و میگفتی صبر کن الان پلیس میاد پسره رو هم صدا میکردی چندتا پسر بزنن به خدا دلم میخواست پرتشون کنم تو آتیش ولی نمیشد لباس شخصی زیاد بود 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ کاشان یه جا درست کردن مخصوص اتیش بازی ولی نامردا همونم نزاشتن بریم دیشب مردم هم اتوبان رو بستن آتیش روشن کردن به چه بزرگی ضبط ها رو هم زیاد بزن و برقصی داشتیم اونجا همش زن و مرد دختر و پسر پیر و جوون زدیم و رقصیدیم پلیسا هم کنار وایساده بودن جرئت نمیکردن بیان جلو:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ به جای اینکه میخواستی بری آتیش بازی آتیش بازی کنیم تو خیابون فقط هرچی بود پلیس و آتش نشانی ولی ما آتیش بازی خودمون رو و رقص م دور آتیش انجام دادیم خیلی به ما خوش گذشت جای همه شما همه رو خالی کردم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ ما که تا اومدیم بزنیم و برقصیم آتیش روشن کنیم ، بسیجیا و پلیسا اومدن پخشمون کرد برا ما که انقد جمعیت زیاد بود میتونم بگم بالای 1500 نفر جمعیت بود که پلیس تا n کیلومتری اونجا هم جرئت نمی کرد پیداش بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده