Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۸ تو این تاپیک نحوه دانلود فایل ها رو از سایت 4shared توضیح دادم. آدرس سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از کلیک بر روی لینک یه صفحه جدید باز می شه در این صفحه لینکی تحت عنوان Download now رو پیدا کنید و روی اون کلیک کنید (عکس زیر رو ببینید): بعد از این کار صفحه ای باز می شه که توی این صفحه یک ثانیه شمار وجود داره که اعداد رو معکوس می شمره و شما باید منتظر بمونید که این عدد صفر بشه: بعد از اینکه ثانیه شمار صفر شد همون خط که ثانیه شمار داخلش بود به یک لینک تبدیل می شه که با کلیک روی اون می تونید فایلتون رو دانلود کنید: 3 لینک به دیدگاه
mehrniya 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من زمانی که می خواستم دانلود کنم روی لینک کلیک کردم و وارد سایت4shared شدم ولی گزینه ای برای دانلود فایل نبود و ثانیه شمارشم تکون نمیخورد برای دانلود از سایت mediafire همین مشکل داشتم 1 ساعت صفحش باز بود ولی هیچ تغییری نمیکرد.:icon_pf (72): لطفا" راهنماییم کنید. با تشکر لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ تو سایت 4shared اگر لینک دانلود رو مشاهده نمی کردید، احتمالاً لینک از کار افتاده بود. من سعی میکنم عکسی از لینک سالم و عکسی از لینک خراب گیر بیارم و نشون بدم. 1 لینک به دیدگاه
mehrniya 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ مرسی که انقدر زود جوابم دادین:icon_pf (44): فایلایی که من میخواستم دانلود کنم وبا این مشکل برخورد کردم پروژه میدان حسن اباد وبهارستان و امام خمینی بود می تونید لطفا" راه دیگه ای برای دانلودشون بزارین که من هرچه سریعتر بتونم دانلود کنم. با تشکر 2 لینک به دیدگاه
hosseinassar 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ مرسی که انقدر زود جوابم دادین:icon_pf (44):فایلایی که من میخواستم دانلود کنم وبا این مشکل برخورد کردم پروژه میدان حسن اباد وبهارستان و امام خمینی بود می تونید لطفا" راه دیگه ای برای دانلودشون بزارین که من هرچه سریعتر بتونم دانلود کنم. با تشکر اگه امکان داره لینک پروژه ها رو بذاربد 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ مرسی که انقدر زود جوابم دادین:icon_pf (44):فایلایی که من میخواستم دانلود کنم وبا این مشکل برخورد کردم پروژه میدان حسن اباد وبهارستان و امام خمینی بود می تونید لطفا" راه دیگه ای برای دانلودشون بزارین که من هرچه سریعتر بتونم دانلود کنم. با تشکر دوست عزیز این مشکل فقط زمانی اتفاق میفته که از یه لینک فیلـــــــــــــــتر شده به سایتهای اپلود ودانلود متصل بشید سعی کنید یه راه مستقیم پیدا کنید:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ واسه پروژه بهارستان رو که چک کردم مشکلی نداشت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
MAHDIMMA 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشین والا برای من اصلا این چیزایی که شما گفتین رو نمیاره :w58: اگ میخایین تا عکس صفحه رو هم براتون زارم ببینین مشکلم کجاس 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ سلامخسته نباشین والا برای من اصلا این چیزایی که شما گفتین رو نمیاره :w58: اگ میخایین تا عکس صفحه رو هم براتون زارم ببینین مشکلم کجاس الان یه کمی عوض شده 4shared از آموزشی که تو لینک زیر هست استفاده کنید: http://www.noandishaan.com/forums/thread122945.html 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده