goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ دکارت : هر مشکلی را تا آنجا که شدنی و برای حل کردنش لازم است،به اجزای کوچک تقسیم کنید. داشتن ذهن خوب کافی نیست،مهم به کار بستن آن است.هرمساله ای که حل کردم،تبدیل به قانونی شد که بعدا برای حل مسایل دیگر به کاررفت.جز افکار خودمان،هیچ چیز مطلقا در ید قدرت ما نیست.برای آنکه بدانی مردم واقعا به چه فکر می کنند،به آنچه می کنند نگاه کن نه به آن چه می گویند!من هر اشتباه ممکنی را مرتکب شدم اما همچنان تلاش کردم. افلاطون :هرگز کسی را که پیوسته در حال پیشرفت است هر چه قدر هم حرکت کند،نومید مکن. آن کسی که سرشتی آرام و خونسرد دارد،فشار سالخوردگی را کمتر احساس می کند،امااکسی که اینگونه نیست جوانی و سالخوردگی برایش به یک اندازه سنگین است. آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است. ژان ژاک روسو: اندیشه های صرفا ذهنی و کلی،منشا بزرگترین خطاهای بشر است!آنکه دیرتر از همه عهد می بندد،در برآوردن پیمانش از همه وفادار تر است.کدام خرد بالاتر از مهربانی است؟ بندیک اسپینوزا: هیچ واهمه و هراسی بدون امید یافت نمی شود.از ایده های نو،شگفت زده نشو زیراتو خود نیک میدانی که حقیقت چیزی،به علت آنکه بسیاری از افراد آن را نمی بینند،از بین نمی رود.بی وقفه تلاش کرده ام که کسی را استهزانکنم،ازچیزی شکوه نکنم،انسانها را به خاطراعمالشان تحقیر نکنم،فقط بفهمم... آگوستین قدیس: اگر بدی ها را زیر پا له کنیم از آنهابرای خود نردبان ساخته ایم.جور ی دعا کن که انگار همه چیزوابسته به خداست وجوری کار کن که انگار همه چیز وابسته به توست. کانت :همیشه این را بدان که تک تک انسانها هدفمند هستند،آنها را هرگز وسیله اهداف خود قرار نده.بودن،همان انجام دادن کار است.مشیت الهی فقط این نیست که باید سعاددتمند شویم بلکه این است که باید خودمان را سعادتمند کنیم! جان لاک: آن چه نگرانت می کند بر تو چیره می شود.غالبا از پرسش های نامنتظره کودکان بیشتر می توان چیز یاد گرفت تا از سخنان آدم بزرگ ها!خواب وخیال وقتی است که ایده هادر ذهن ما شناور باشند یا به آنهاتوجهی کنیم.کردار انسانها بهترین مفسر اندیشه های اوست.ارسطوسعادت ما به خودمان بستگی دارد.لذت بردن از کار،آن را به کمال می رساند. هگل: یافتن نقص در افراد،در حکومت و در پروردگار ،آسانتر است تا دیدن ارزش و اهمیت واقعی آنها!هیچ چیز بزرگی درجهان ،بدون رنج حاصل نشده است.جسارت دیدن،اولین شرط هر پژوه است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده