goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خرس قطبی: من از سر صلح آمده ام Norbert Rosing ' s striking images of a wild polar bear coming upon tethered sled dogs in the wilds of Canada ' s Hudson Bay . عکس های قابل توجه نوربرت رزینگ نشاندهنده یک خرس قطبی وحشی است که به سمت سگهای سورتمه افسار بسته در حیات وحش "هادسن بی" کانادا نزدیک میشود. The photographer was sure that he was going to see the end of his dogs when the polar bear wandered in.. عکاس مطمئن بود که مرگ سگهای خود را خواهد دید زمانی که خرس قطبی در اطراف سگهایش سرگردان بود It ' s hard to believe that this polar bear only needed to hug someone! باورش سخته که بدونی این خرس قطبی فقط به آغوش کسی احتیاج داشت! 6 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ الان دیده شد! ممنون خیلی قشنگ بود:rose: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ دیده نمیشه عکسهاش ولی من قبلا دیدم خیلی احساسیه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ پس چرا خودم میتونم ببینم! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ و چه آدمهایی که به اغوش کسی نییاز دارند.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده