REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ کیروش اینا ... سرمربی استقلال ... ؟ نکته انحرافی داشت کیروش اینا سرمربی بید :4chsmu1:مربی نبید سرمربی استقلالم عمو پرویز بید است بود مجری برنامه نود ...؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ عادل گری نویل الان کجا بازی میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ در اوایل سال 2011 از فوتبال خدافظی کرد....:icon_pf (34): سرمربی منچستر سیتی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ روبرتو مانچینی لیورپول چند قهرمانی باشگاههای اروپا داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ روبرتو مانچینی لیورپول چند قهرمانی باشگاههای اروپا داره ؟ 4تا .... سر مربی لیورپول کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ 4تا .... سر مربی لیورپول کیه؟ کني دالگليش چرا پدر مادر کریستیانو رونالدو ، اسم این بچه رو رونالدو گذاشتن؟ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ کني دالگليش چرا پدر مادر کریستیانو رونالدو ، اسم این بچه رو رونالدو گذاشتن؟ دوس داشتن ... سرمربی تیم ملی عراق؟ 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ 4تا .... سر مربی لیورپول کیه؟ داداش اشتباه گفتی لیورپول 5 قهرمانی باشگاه های اروپا تو کارنامه اش داره لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ دوس داشتن ... سرمربی تیم ملی عراق؟ ابتدا سیدکا بود که اخراج شد ، الان هم طبق آخرین اطلاعاتی که دارم وندرليم مربی قبلی بارسلونا نامزد سرمربیگری تیم ملی عراق شده و احتمالا سرمربی این تیم می شه . بهترین بازیکن تاریخ مجارستان ؟ 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ابتدا سیدکا بود که اخراج شد ، الان هم طبق آخرین اطلاعاتی که دارم وندرليم مربی قبلی بارسلونا نمازد سرمربیگری تیم ملی عراق شده و احتمالا سرمربی این تیم می شه . بهترین بازیکن تاریخ مجارستان ؟ نمیدونم :icon_pf (34):کیه؟ کاپیتان تیم ملی آلمان؟ 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بهترین بازیکن تاریخ مجارستان ؟فرانس پوشکاش ............کاپیتان تیم ملی آلمان؟فیلیپ لام 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چرا سوال نپرسیدی؟ خودم میپرسم.... سرمربی تیم ملی آلمان؟ 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چرا سوال نپرسیدی؟ خودم میپرسم.... سرمربی تیم ملی آلمان؟ یواخیم لو ! کاپیتان تیم ملی برزیل در جام جهانی 2002 ؟ 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یواخیم لو ! کاپیتان تیم ملی برزیل در جام جهانی 2002 ؟ مارکوس اوانگلیستا د موراس معروف به کافو ژوزف مآتزا برای اینتر چند بازی کرد و چند گل زد؟ 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ 391 بازی برای اینتر و 282 گل تعداد بازی و گلهای کنی دالگلیش ( کینگ کنی ) در لباس لـیـورپـول ؟ 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ 391 بازی برای اینتر و 282 گل تعداد بازی و گلهای کنی دالگلیش ( کینگ کنی ) در لباس لـیـورپـول ؟ شرمنده مهندس اشتباه بود در ۴۰۸ بازی ۲۸۸ گل 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شرمنده مهندس اشتباه بوددر ۴۰۸ بازی ۲۸۸ گل شاید من یه فصل رو حساب نکردم ، ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده