Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ اگر بدونم چه کسی با آبروی من در اینترنت بازی کرده،حالیش میکنم....... 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ Essi گفته است: اگر بدونم چه کسی با آبروی من در اینترنت بازی کرده،حالیش میکنم....... عكس كودكي هاي حاجي پخش شد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ setiya گفته است: عكس كودكي هاي حاجي پخش شد:icon_pf (34): چه قدر ساده این. این افسانه بدجنس به من خصوصی زد بیا بگو تویی،همه منحرف شن،خودم حدس بزنم عکس کیه...... :icon_pf (34): پاسخ صحیح را فقط افسانه میداند و بس........... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ Essi گفته است: چه قدر ساده این. این افسانه بدجنس به من خصوصی زد بیا بگو تویی،همه منحرف شن،خودم حدس بزنم عکس کیه...... :icon_pf (34): پاسخ صحیح را فقط افسانه میداند و بس........... شنيدي يه سايت هست كه عكس هارو 20 سال پير ميكنه؟؟؟؟:4chsmu1: حالا ميشه چهره نورانيه حاجي رو ديد 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ setiya گفته است: شنيدي يه سايت هست كه عكس هارو 20 سال پير ميكنه؟؟؟؟:4chsmu1: حالا ميشه چهره نورانيه حاجي رو ديد :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ ooraman گفته است: تو بشو واسطه از محمد آدمینیان بگیرمن امتیاز میخوام:cryingf: امتیاز چه ارزشی داره گلـــــم ...بیا به جاش این عکس قشنگ واسه تو Essi گفته است: اگر بدونم چه کسی با آبروی من در اینترنت بازی کرده،حالیش میکنم....... :there: setiya گفته است: عكس كودكي هاي حاجي پخش شد:icon_pf (34): Essi گفته است: چه قدر ساده این. این افسانه بدجنس به من خصوصی زد بیا بگو تویی،همه منحرف شن،خودم حدس بزنم عکس کیه...... :icon_pf (34): پاسخ صحیح را فقط افسانه میداند و بس........... :w58: 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ Afsaneh.M گفته است: خب دیگه مسابقه تموم شد اسی ( Essi ) بود ! از بس تابلو بازی در آورد همه گفتن اسیه morta اول از همه گفت...50 امتیاز بهش داده شد اینم پست morta ooraman هم که 100 درصدی گفت اسیه هر دو تا حدسش هم اسی بود ولی دیگه امتیازامون تموم شد زود زود زود عس هاتون رو بدین برا مسابقه بعدی :shad: بفرستید برا partow گلــــــــــــی ااااا ، باورم نمیشه:jawdrop: یه چیزی پروندیم ، گرفتااااا اشک ذوق: Essi گفته است: اگر بدونم چه کسی با آبروی من در اینترنت بازی کرده،حالیش میکنم....... ما شا ا... وقتی هم که گفتم ، شمام انگار نه انگارا ... تازهگمراهم میکنید 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ morta گفته است: ااااا ، باورم نمیشه:jawdrop:یه چیزی پروندیم ، گرفتااااا اشک ذوق: جدی همینطوری پروندی ؟ 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ Afsaneh.M گفته است: جدی همینطوری پروندی ؟ دقیقا 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند، ۱۳۸۹ Afsaneh.M گفته است: امتیاز چه ارزشی داره گلـــــم ...بیا به جاش این عکس قشنگ واسه تو ئه ؟ امتیاز ارزشی نداره؟....راستشو بگو.... باشه قبول ....این عکس جای امتیاز ..ولی مینویشم به حساب 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۹ sih۰۹۲ گفته است: ایلیا نیست؟ :ws28: این مسابقه این پست رو کم داشت که دیگه کامل شد مرسی :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۹ Afsaneh.M گفته است: :ws28:این مسابقه این پست رو کم داشت که دیگه کامل شد مرسی :wubpink: قابلی نداشت آخه ایلیا علاقه وافری به الاخ سواری داره 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۹ عکس هاتون رو برای پرتو گلــــی ( partow ) بفرستید دیگه... بازم مسابقه میخواییییییییم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۹ Afsaneh.M گفته است: خب دیگه مسابقه تموم شد اسی ( Essi ) بود ! از بس تابلو بازی در آورد همه گفتن اسیه morta اول از همه گفت...50 امتیاز بهش داده شد اینم پست morta ooraman هم که 100 درصدی گفت اسیه هر دو تا حدسش هم اسی بود ولی دیگه امتیازامون تموم شد زود زود زود عکس هاتون رو بدین برا مسابقه بعدی :shad: بفرستید برا partow گلــــــــــــی عع ...اسی بود؟ خب دوستان عکس هاتون رو بفرستید ... :shad: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند، ۱۳۸۹ partow گفته است: عع ...اسی بود؟ پس چرا گریه میکنی...... مگه عکس یک مرحوم تو مسابقه شرکت داده شده بوده.........:ws44: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۸۹ ooraman گفته است: به نظره من اسیه zzahra گفته است: اسیه! setiya گفته است: منم حدسم ميگه اسيه ولي چون قبليا گفتن اسي من نميگم اسي:4chsmu1: میشه هر سه نفر توضیح بدن بر چه اساسی حدس زدند که من هستم !!!!! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۸۹ Essi گفته است: پس چرا گریه میکنی...... مگه عکس یک مرحوم تو مسابقه شرکت داده شده بوده.........:ws44: نه ... خدا نکنه ... چون دیر حدس زدم ... بسی ناراحت شدم ... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۸۹ عه اسی بووووووووووووووووووووووووود :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اسفند، ۱۳۸۹ Essi گفته است: میشه هر سه نفر توضیح بدن بر چه اساسی حدس زدند که من هستم !!!!! از بس باهوشيم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده