Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ " دوستت دارم " رازیست که در میان حنجره ام دق می کند ...وقتی تو نیستی! 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لعنت به همه ی قانون های دنیا که در آن شکستن دل پیگرد قانونی ندارد . 9 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ "تنهایی" را ترجیح میدهم به "تن هایی" که روحشان با دیگریست . 9 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چند ثانیه پلک نزن به چشمام خیره شو تا به چشمای مهربونت بگم : دوستت دارم 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برگرد به برگشتن/ از فاصله دورم کن 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جا برای منِ گنجشک زیاد است ولی به درختـانِ خیـابـانِ تو عـادت دارم 8 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با كارات داري نابودام ميكني كاش بفهمي عزيزم 9 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می دانی ... !؟ به رویت نیاوردم ... ! از همان زمانی که جای " تو " به " من " گفتی : " شما " فهمیدم پای " او " در میان است ... 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد . . . . 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هستی ام را به آتش کشیدی... سوختم من ندیدی ندیدی... 8 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نفسم با غريبه ها داري روز به روز صميمي ميشي اما از من كيلومتر ها فاصله ميگيري و بغض داره خفم ميكنه 6 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از یه جایی به بعد آدم دیگه دوست نداره همه چی درست بشه! دوست داره همه چی تموم بشه... 11 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از بهترین حس ها مالِ وقتیه که ازش جدا میشی میای خونه دستات بوی عطرشو میده... 11 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ كـــــی اشكاتــــو پـــــاك میكنه...شبــــا كــــه غصــــــه داری...دست رو موهات كی میكشه...وقتـــی منــــــو نـــــداری؟ 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بــی راهــه نــمــیـروم... هـر جــا عـطـر تـو بـاشــد.... مـقـصـد مـن همان اسـت.. 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بی تو چمدانی ست دلم که تنهاییم را در آن تا می زنم و قفلی از دلتنگی بر آن می گذارم ، که رمزش حروف اسم توست 7 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستت دارم پریشان شانه میخواهی چکار!! دام بندازی اسیرم دانه میخواهی چکار!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگر عاشقی نمیكنم نه از ترس ِ تو و عشق ِ تو! نه! من چشمانم را به روی حماقت بسته ام... همین....! 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزيزم دلتنگ نگاه زيبايت هستم كاش ببينم چشمانت را تا مرحمي باشد بر روي اين دل سوخته ام 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تویی که توی دلت یکی دیگه رو داشتی / تویی که با رفتنت غم تو دلم گذاشتی چجوری دلت اومد با یکی دیگه باشی / ینی دوسم نداشتی ، ینی دوسم نداشتی :ws3: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده