شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیا جاهامون رو عوض کنیم دلم لک زده برای اینکه کسی عاشقم باشه ! 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نميدونم بعد این همه مدت بی تو بودن چرا مهرو عشقت از قلبم نمیره کاش میفهمیدی عاشقانه دوستت داشتم ودارم تو تو عشق و حال خودتی اما من دارم با یاد تو ثانیه هامو سر میکنم عزیزم 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تنها که باشی گاهی آرزو می کنی ؛ یک نفر اسمت را صدا کند ! حتی اشتباهی 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آه که دلم چه مظلومانه سراغ بوسه های تو را می گیرد! نصیب فصل خزان گردد عمر آنکس,ک دمی اسیر اشک کند چشمان مهربان تو را. 11 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ كاش احساسمو غرورمو وجودمو عشقمو زير پات له نميكردي با اين وجوود دوست دارم 13 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تکرار همه چيز توي دنيا , خسته کننده است اما تو مثل نفسي تکرارت تضمين زندگي منه :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم از نبودنت پر است...انقدر که اضافی اش از چشمانم میچکد... 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرهم زخم های کهنه ام کنج لبان توست بوسه نمی خواهم سخنی بگو … 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از بهترین حس ها مالِ وقتی که ازش جدا میشی میای خونه ، دستات بویه عطرشو میده ..!! 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یخ میزنم.. از دلتنگی تو.. حتی.. در جهنم.. خاطراتت..! 6 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزيزم كاش ميفهميدام تو هم دلت براي من تنگ ميشه اخه ميكن دل به دل راه داره واقعا درسته اين حرف 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب کلی کلافه ام... دلم فقط تو رو میخواد... 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتپد قلبم.....آهسته و نرم......گویی با دیدنت جانی تازه گرفته است.... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پابرهنه، تا کجا دویده ای، که این همه گل شکفته است؟! 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ارزش بودنت را همیشه از اندیشه یک لحظه نبودنت میتوان فهمید.... 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه زخمِ کهنه بند میآید، نه برفِ پشت پنجره، نه خاطرات تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ................................ ..................................... ......................................... .............................................. 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روزهایـی کـه بـی تـو می گـذرد گـرچه بـا یـاد تـوست ثـانـیه هـاش آرزو بـاز می کـشد فـریـاد: در کـنار تـو می گـذشت٬ ای کـاش! 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جای خالیت را نفس عمیق می کشم ... عطرت از تو باوفا تر است ! 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فریاد ز دستت //// بیداد ز دستت /// رهایی که ندارم /// من از چشمای مستت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده