Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدا رو به خاطر داشتنت شکر می کنم و نفسم به نفسات بنده عزیزم........ 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 7 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ يادت نره .............. جات تو عمق وجودمه 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر جای خالیتو احساس میکنم... کاش بودی... 9 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو آمدی و گرمی حضوری خورشید وار را بر طلوع آرزوهایم هک کردی... 8 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوباره آسمان این دل ابری شده،دوباره این چشمهای خسته بارانی شده،دوباره دلم گرفته است و شعر دلتنگی را برای این دل میخوانم.... 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی بی معرفتیییییییییییییییییی...................... 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ... دل غریب من تو را تمنا می کند .. فقط تو را.. مهمان چند روزه نمی خواهد ، صاحبخانه همیشگی طپشهایش می شوی تا زندگی جاودانش بخشی؟!.. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این دل اگر کم است بگو سر بیاورم یا امر کن که یک دل دیگر بیاورم خیلی خلاصه عرض کنم دوست دارمت دیگر نشد عبارت بهتر بیاورم... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیا مست کنیم سیگار بکشیم مرا ببوس بی خیال فرشته های روی شانه هایمان آن ها حسودند!!! 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو آسمانی هستی یا زمینی ؟ هر چه هستی گذرا نیست هوایت بویت .... 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آوای شب ،چه ازدحامی به پا کرده ای در من !همین تو یک نفر !! 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دنیای من خلاصه شده.... در تمامِ تو..... 5 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو دیگه برنمی گردی آخر قصه همینه میشکنم بی تو و نیستی به سراغم نمی ایی که ببینی بی تو میمیرم و نیستی توکجایی توکجایی که ببینی! 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو دست در دست دیگـــری .... من در حال نـــوازشِ دلی که سخت گرفته است از تو .... مدام بر او تکرار می کنم که نترس عــــزیز دل... آن دستها به هیچ کس وفا نـــــدارند 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خطاست حرف ،چو لب را توان به بوسه گشود پیامِ بوسۀ من ،حرفِ عاشقانۀ من 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتونستم خردت کنم اما نکردم... نخواستم بشکنی... همین... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده