smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ یه نگاه به این سایت بندازین !!! :icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به محتویات صفحه اصلی خوب توجه کنید :ws2: جای کادر جستجو در صفحات سایت خالیه !! شاید به این دلیل باشه که اصلا به جستجو نیازی نداره !!! وقتی در میان انبوهی از اطلاعات دنبال یه مورد خاص می گردیم به جستجو روی میاریم. حالا سوال اینه که محتویاتش مگه چقدره ؟؟ لیست تولیدات و نشریات موسسه ملی استاندارد رو ببینید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام /jadidF/newpage/store.htm من واقعا شرمنده ام :icon_pf (34): ، جای انتشارات مهندسی کو پس ؟؟ سایت های زیر رو ببینید و مقایسه کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در آینده اطلاعات بیشتری رو میذارم 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ این استاندارد ملی ایران حالا کجا به درد میخوره؟ اصلا دیده نشده این تا حالا:دی تو کدامین طراحی استفاده شده؟ 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ این استاندارد ملی ایران حالا کجا به درد میخوره؟اصلا دیده نشده این تا حالا:دی تو کدامین طراحی استفاده شده؟ چی بگم والا 1 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من استاندارد های شیر و لبنیات برای کار اموزیم احتیاج دارم از سایت موسسه استاندارد ملی هم سر در نیاوردم اگه میشه منو راهنمایی کنید 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من استاندارد های شیر و لبنیات برای کار اموزیم احتیاج دارم از سایت موسسه استاندارد ملی هم سر در نیاوردم اگه میشه منو راهنمایی کنید اینجا استاندارد در حوزه مکانیک بخواهید ما میتونیم کمکتون کنیم اما استاندارد صنایع غذایی خیر سایت استاندارد هم قابلیت سرچ داره.جستجو کنید و مواردی که مورد نیازتون هست رو استخراج کنید تو تالار مربطه درخواست بدید شاید دوستان هم رشته ای بتونن کمکتون کنند پ.ن:در مورد شیر باید برید به کتاب دو جلدی صنعت شیر که شرکتهای لبنیاتی در اختیار دارند.این رو چون خودم دنبالش بودم میتونم بهتون بگم اما نه اینجاتوی تالار مکانیک. موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده