Esmeralda 170 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بچه ها! من به تازگی عضوکتابخونه دیجیتال دانشگامون شدم . ولی هرچی باهاش سروکله زدم چیز جالبی دستگیرم نشد. انتظار داشتم کلی کتاب به دردبخور توش پیدا کنم ولی ...:icon_razz: اگه درمورد کتابخونه دیجیتال تجربه و اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید ! 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بچه ها!من به تازگی عضوکتابخونه دیجیتال دانشگامون شدم . ولی هرچی باهاش سروکله زدم چیز جالبی دستگیرم نشد. انتظار داشتم کلی کتاب به دردبخور توش پیدا کنم ولی ...:icon_razz: اگه درمورد کتابخونه دیجیتال تجربه و اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید ! اولین قدم توی هر کتابخونه ای داشتن یه فهرست یا حداقل تقسیم بندی مشخص از لیست کتابهای موجوده دومین قدم اینه که بدونیم چی بخوایم معمولا اگه قرار باشه دوتا کتاب بگیریم یه کتاب رو از قبل اسمش مشخص باشه و یه کتاب هم سعی کنیم همونجا از لیست انتخاب کنیم بلاخره باید کتابها رو خوند، چه معروف چه گمنام سومین قدم هم اینه که همونجا تو کتابخونه یه مطالعه فهرست وار از کتاب داشته باشیم و اگه کتاب به دردمون خورد انتخابش کنیم برای امانت گرفتن اما این سومین گام توی کتابخونه های دیجیتال معمولا رسم نیست بعدشم موجودی کتابها بستگی به همت مسئولای کتابخونه داره و اگه به نظرتون ضعیفه کتابخونه دانشگاهتون با مسئولش صحبت کنین و بگین ضعفهاش رو مطمئنا برای بالا بردن سطح خودش هم شده یه کارایی میکنه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ کتابخونه دیجیتال شما اینجوریه؟ مال ما کلا" یه دیتا بیسه از a-z حالا بسته به اون چیزی که سرچ می کنیم مطلب رو میاره. حالا اون می تونه تو مجله باشه- تو کتاب- تو روزنامه- تو یه مقاله ی علمی و.... ولی خیلی کم پیش اومده کل یه کتاب رو آنلاین داشته باشن. 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ کتابخونه دیجیتال شما اینجوریه؟مال ما کلا" یه دیتا بیسه از a-z حالا بسته به اون چیزی که سرچ می کنیم مطلب رو میاره. حالا اون می تونه تو مجله باشه- تو کتاب- تو روزنامه- تو یه مقاله ی علمی و.... ولی خیلی کم پیش اومده کل یه کتاب رو آنلاین داشته باشن. بستگی به سیستمش داره بعضیا کلا دیجیتال شدن و pdf میدن بعضیام فقط بعضی کتاباس بعضیا با حروف الفبا مشخصه فقط بعضیام گروه بندی شدن مثلا کتابای این درس و اون درس 6 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اولین قدم توی هر کتابخونه ای داشتن یه فهرست یا حداقل تقسیم بندی مشخص از لیست کتابهای موجودهدومین قدم اینه که بدونیم چی بخوایم معمولا اگه قرار باشه دوتا کتاب بگیریم یه کتاب رو از قبل اسمش مشخص باشه و یه کتاب هم سعی کنیم همونجا از لیست انتخاب کنیم بلاخره باید کتابها رو خوند، چه معروف چه گمنام سومین قدم هم اینه که همونجا تو کتابخونه یه مطالعه فهرست وار از کتاب داشته باشیم و اگه کتاب به دردمون خورد انتخابش کنیم برای امانت گرفتن اما این سومین گام توی کتابخونه های دیجیتال معمولا رسم نیست بعدشم موجودی کتابها بستگی به همت مسئولای کتابخونه داره و اگه به نظرتون ضعیفه کتابخونه دانشگاهتون با مسئولش صحبت کنین و بگین ضعفهاش رو مطمئنا برای بالا بردن سطح خودش هم شده یه کارایی میکنه خب من کتاباییو که میخواستم سرچ کردم نداشت. کتاباش همه گمنام بود .من اصلا نمیشناختم.:icon_razz: یه چندتا هم انتخاب کردم خواستم بردارم نتونستم.:pichak29: مگه نباید دانلود کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Esmeralda 170 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ کتابخونه دیجیتال شما اینجوریه؟مال ما کلا" یه دیتا بیسه از a-z حالا بسته به اون چیزی که سرچ می کنیم مطلب رو میاره. حالا اون می تونه تو مجله باشه- تو کتاب- تو روزنامه- تو یه مقاله ی علمی و.... ولی خیلی کم پیش اومده کل یه کتاب رو آنلاین داشته باشن. مال مام همینجوریه . ولی من واقعا گیج شدم . توچجوری استفاده میکنی از کتابخونتون ؟ یه ذره واسم توضیح بده لطفا :45645: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده