goddess_s 16415 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 توسط این سایت به آینده تون ایمیل بزنین.تاریخی که میخواهین این ایمیل به دستتون برسه رو مشخص کنین و هر چی میخواهین برای آینده تون توش بنویسین و بعدش توی تاریخی که بهش گفتین نامه رو دریافت کنین و ببنید گذشته چی میخواستین و چه می کردین و برای آینده چه چیزهایی رو میخواستین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 توسط این سایت به آینده تون ایمیل بزنین.تاریخی که میخواهین این ایمیل به دستتون برسه رو مشخص کنین و هر چی میخواهین برای آینده تون توش بنویسین و بعدش توی تاریخی که بهش گفتین نامه رو دریافت کنین و ببنید گذشته چی میخواستین و چه می کردین و برای آینده چه چیزهایی رو میخواستین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اینکارا هم میتونیم تو دفتر خاطراتمون بنویسیم
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 خب اینکارا هم میتونیم تو دفتر خاطراتمون بنویسیم مطمئنی دفتر خاطراتتو تا 30 سال دیگم میتونی نگه داری؟
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 منم فرستادم! اگه تا اون موقع از همین میلم استفاده کنم. به نظر خودم جالب بود خوشم اومد!
goddess_s 16415 مالک ارسال شده در 7 خرداد، 2011 من باید کلی فکر کنم تا ببینم به خودم چی میخوام بگم آفرین آفرین :w155:
ارسال های توصیه شده