goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ توسط این سایت به آینده تون ایمیل بزنین.تاریخی که میخواهین این ایمیل به دستتون برسه رو مشخص کنین و هر چی میخواهین برای آینده تون توش بنویسین و بعدش توی تاریخی که بهش گفتین نامه رو دریافت کنین و ببنید گذشته چی میخواستین و چه می کردین و برای آینده چه چیزهایی رو میخواستین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اگه واسه 120 سالگيم ايميل بزنم يعني تا اونموقع زندم! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ توسط این سایت به آینده تون ایمیل بزنین.تاریخی که میخواهین این ایمیل به دستتون برسه رو مشخص کنین و هر چی میخواهین برای آینده تون توش بنویسین و بعدش توی تاریخی که بهش گفتین نامه رو دریافت کنین و ببنید گذشته چی میخواستین و چه می کردین و برای آینده چه چیزهایی رو میخواستین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اینکارا هم میتونیم تو دفتر خاطراتمون بنویسیم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ خب اینکارا هم میتونیم تو دفتر خاطراتمون بنویسیم مطمئنی دفتر خاطراتتو تا 30 سال دیگم میتونی نگه داری؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ منم فرستادم! اگه تا اون موقع از همین میلم استفاده کنم. به نظر خودم جالب بود خوشم اومد! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من باید کلی فکر کنم تا ببینم به خودم چی میخوام بگم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ منم فرستادم واسه ده سال دیگه روز تولدم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من باید کلی فکر کنم تا ببینم به خودم چی میخوام بگم آفرین آفرین :w155: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده