رفتن به مطلب

ی سوال مهم از همه

REZA111

ارسال های توصیه شده

طبق شناختی که از جنس مخالفم دارم میتونم بگم ::banel_smiley_4:

آقایون معمولا با همه چیز منطقی برخورد میکنن حتی در روابط عاطفی ولی خانوم ها بیشتر احساسی هستن و طبیعتا بیشتر آسیب میبینن....:w16:

ولی آسیب شناسی به خیلی چیزها بستگی داره.... مثلا اینکه همیشه اونی که عاشقتره بیشتر خورد میشه......:ws44:

و اینکه آقایون تا قبل از به دست آوردن چیزی یا خانومی خودشونو میکشن ولی وقتی به دست آوردنش دیگه به زحماتشون فکر نمیکنن..... و خیلی چیزارو فراموش میکنن.:icon_pf (34):

من حاضرم شرط ببندم فرهاد و مجنون خسرو و.............هم اگه به معشوقشون میرسیدن هیچ وقت عشقشون اساطیری نمیشد..:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

یه زمانی منم اینطوری فکر میکردم!

اما الان میبینم که 2 طرف آسیب میبینن!!!!

بستگی به میزان علاقه ی طرفین داره دیگه

• Like 5
لینک به دیدگاه

تجربه ی منم اینو میگه که این موضوع اصلا یک طرفه نیست .

من یه پسر میشناسم که له شد واقعا ، حتی با اینکه 2 تایی توافق کردن که به درد هم نمیخورن .

پس هر دو جورش وجود داره و به نظر من درست پسرها بیشتر با منطق کار میکنن اما گاهی احساسشون قویتر از دختراس .

و این هم مطمئن باشید که پسری که هیچی نمیگه و گریه نمیکنه خیلی بیشتر داغون میشه تا دختری داد و فریاد و گریه میکنه .

• Like 7
لینک به دیدگاه
براساس تجربه:w16:

نتیجه ی گیری فوق العاده دقیقی بود... مرسی...

ولی بنده براساس علم به شما میگم که اشتباه میکنید... عاشق شدن دختر و پسر نداره و در هر دو یکسان هست...

• Like 7
لینک به دیدگاه

پسرا فکر نکنم براشون مهم باشه اونا فقط یکی رو میخوان که باشه چه تو واقعیت چه تو ذهنشون

این نشد یکی دیگه:w58:

دخترام خلن اگه درگیر یه پسر بشن و براش هی حس تراوش کنن

منظورم در این زمونه هستشا:Ghelyon:

هیچی پسری تو دنیا ارزش اینو نداره که حتی براش یه اه بکشی چه برسه گریه :Ghelyon::Ghelyon:

• Like 5
لینک به دیدگاه
پسرا فکر نکنم براشون مهم باشه اونا فقط یکی رو میخوان که باشه چه تو واقعیت چه تو ذهنشون

این نشد یکی دیگه:w58:

دخترام خلن اگه درگیر یه پسر بشن و براش هی حس تراوش کنن

منظورم در این زمونه هستشا:ghelyon:

هیچی پسری تو دنیا ارزش اینو نداره که حتی براش یه اه بکشی چه برسه گریه :ghelyon::ghelyon:

نمیدونم واقعا که واسه شما متاسف باشم که اینجوری فکر میکنی یا اون افرادی که باعث شدن اینجوری فکر کنی یا شایدم باید برای خودم متاسف باشم که دلم برای همه میسوزه .

فکر کنم باید خودمو اصلاح کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم باهات موافقم

:icon_gol:

براساس چه منطقی ؟

تجربه و اطرافیانم ...

یعنی اگه یه پسر هم پیدا بشه که عاشق بشه نظریت رد میشه ها؟!!

شما یه پسر عاشق به من نشون بده . عاشق واقعی هااااا ! :ws37:

براساس تجربه:w16:

:icon_gol:

نتیجه ی گیری فوق العاده دقیقی بود... مرسی...

ولی بنده براساس علم به شما میگم که اشتباه میکنید... عاشق شدن دختر و پسر نداره و در هر دو یکسان هست...

دلیل و مدرک رو کن ! :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بی رحم. :ws44:

حقیقت تلخی بود مگه نه ..... :hanghead:

:ws44:

الهی نازی .... :there:

عیب نداره فردا که بلند شی همش یادت می ره :sigh:

.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...