هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ باید فکر کنم ! از نظر من مدیر تالار گفتگوی آزاد بودن خیلی سخته و کارش بیشتر از بقیه هستش مرسي ظاهرا فقط شما مرتبط جواب داديد 3 لینک به دیدگاه
#Rosa# 179 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ مرسي ظاهرا فقط شما مرتبط جواب داديد ما بیشتر ... 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ من حاضرم ولایت امری و فصل الخطابی تالار آزاد را به عهده بگیرم. نظرم هم به هر کسی نزدیکتر بود،مدیر تالار آزادش میکنم. شمام ميخوان ولايت مطلقه داشته باشيد نسبت به اعضا:icon_pf (34): واي از اين حب جاه و مقام و .......:ws46: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ قصد ایجاد تشنج ندارم ولی فک کنم موج سبزتون بد بخوره تو سر انجمن درضمن لطف کردی پست من رو پاک کردی پستی که ازم نقل قول گرفته شده رو هم پاک کن اینقدر نفوس بد نزنین لطفا. میبینین از وقتی که بچه ها خودشون مراقب صحبت هاشون هستند،هیچ مشکلی پیش نیامده. تمنا دارم کاسه داغ تر از آش نشوید. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ برای ثبت درتاریخ! پسرم!یه وقتی تو این مملکت یکی از تفریحات مردم این بود که، وقتی یکی رو میخواستن اعدام کنن،می رفتن با موبایلاشون از اون صحنه فیلم می گرفتن. آره پسرم،ما یه همچین مردمی داشتیم. 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ منم حاضر نیستم/ کار سختیه/ ممکنه با یه کابر کل کل کنم سر پوچ و اونم قاطی باشه ببنده... فحش... من شب خوابم نگیره 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ والا ما جز از دست دادن دوستان چیزی عایدمون نشد. ولی باید یاد بگیریم از هرچیزی کم کم و محتاطانه استفاده کنیم تا بتونیم همیشه استفاده کنیم. تالار آزاد هم همینطور. میتونیم یه شب همه کاربرا رو دعوت کنیم تا درباره هر چیزی که میخوان به معنای واقعی کلمه آزادی صحبت و تبادل نظر کنیم. ولی فقط یه شب میتونیم اینکارو بکنیم. یه شرط هم داره. هر کسی میخواد صحبت کنه لطفا مسئولیت کلیه مطالبی رو که ارسال میکنه همراه با ذکر دقیق آدرس محل سکونت و کار و شماره تلفن به عهده شخص خودش بگیره تا عواقب حرفایی که میزنه دامن بقیه رو نگیره. اگر کسی هست که ادعا داره پای اعتقاداتش به قول استارتر انقدر سفت و سخت ایستادگی کنه و مثل مرد بیاد جلو و هرچی که میگه رو بعدا نزنه زیرش یا فرار نکنه بسم الله. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک واسه زمان مدیریت منه... :icon_razz: ایولا به خودم که زود جستم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده