Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی عالی خیلی خوب خیلی زیبا!!! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تازگیا تصمیم گرفتم کلی تغییر کنم میخوام بد باشم یعنی شروع کردم که باشم خود خواه و بی رحم همین 3 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا اخلاق چی هس؟؟؟؟؟؟ خوردنیه؟ 1 لینک به دیدگاه
آرسو 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلا شوخم قبلنا موقع حرف زدن نیشم باز بود دیدم چه معنی داره و چه جلافتا تبدیل به لبخندش کردم جوری که الان خندیدن یادم رفته! ولی شوخی که همراه با تمسخر باشه رو بر نمیتابم و حتما به نحوری شایسته جبران میکنم لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهم نمیاد ولی تو جمع دوستانه خیلی شوخم... زودرنج هم.........نیستم ... یعنی همیشه نیستم.... سر بعضی مسائل خاص زود بهم برمی خوره... اما تو شوخی زودرنج نیستم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شوخ وزود رنج همیشه که شوخ هستم خیلی زیاد اما نه اونجوری که دیگه آدم دلزده بشه درمورد زود رنجی هم خب همیشه اینطور نیست اما گاهی واقعا حساس میشم ولی خب گاهی هم حسابی صبور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده