peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ تعهدبه خودوهمسرآینده دردوران نامزدی: دردوران نامزدی این جملات راباخودتکرار کنیدتازندگی شیرینتری داشته باشید: من خودرابرای زندگی آماده وهمسرخودراانتخاب نموده ام ازحالابه بعدنتهاهدف من بایدشادکردن همسری باشدکه انتخابش کرده ام واومرادوست دارد بنابراین: ü من قول میدهم که اوراهمیشه آنگونه که هست دوست بدارم وهرگز ازاونخواهم کسی باشدکه نیست. ü من قول میدهم خودم رادوست بدارم زیرا هرچه خودم رابیشتردوست داشته باشم عشق بیشتری میتوانم نثاراوکنم. ü من قول میدهم به احساسات او(صرف نظرازدرستی ونادرستی آن)توجه کنم وقول میدهم بدون قضاوت کردن به سخنانش گوش دهم ü من قول میدهم که مسئولیت شادی وسعادت خودرابرعهده گیرم وازاوتوقع نداشته باشم آن را برایم فراهم آورد ü من قول میدهم که به این حقیقت که افکاروعقایداوشایدبامن فرق داشته باشد احترام بگذارم اماازحقیقت وارزش اوهمانقدردفاع کنم که ازمال خودم دفاع میکنم. ü من قول میدهم تحسین،احترام وقدردانی ازاورا به عنوان انسان برزبان آورم ü من قول میدهم به نیازهای جسمی وروحی اوبرای نزدیکی بیشتربه اوتوجه نشان دهم ü من قول میدهم به احساسات خودم توجه وبه آن افتخارکنم وآنهارابااوسهیم شوم ü من قول میدهم که بااوهمچون مهمترین فردزندگی ام رفتارکنم چون اومهمترین فردزندگی من است. 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ هزارتا چیز دیگه هم هست که باید باشه 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ هزارتا چیز دیگه هم هست که باید باشه البته که هست اما ازحوصله این انجمن خارجه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده