peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 تعهدبه خودوهمسرآینده دردوران نامزدی: دردوران نامزدی این جملات راباخودتکرار کنیدتازندگی شیرینتری داشته باشید: من خودرابرای زندگی آماده وهمسرخودراانتخاب نموده ام ازحالابه بعدنتهاهدف من بایدشادکردن همسری باشدکه انتخابش کرده ام واومرادوست دارد بنابراین: ü من قول میدهم که اوراهمیشه آنگونه که هست دوست بدارم وهرگز ازاونخواهم کسی باشدکه نیست. ü من قول میدهم خودم رادوست بدارم زیرا هرچه خودم رابیشتردوست داشته باشم عشق بیشتری میتوانم نثاراوکنم. ü من قول میدهم به احساسات او(صرف نظرازدرستی ونادرستی آن)توجه کنم وقول میدهم بدون قضاوت کردن به سخنانش گوش دهم ü من قول میدهم که مسئولیت شادی وسعادت خودرابرعهده گیرم وازاوتوقع نداشته باشم آن را برایم فراهم آورد ü من قول میدهم که به این حقیقت که افکاروعقایداوشایدبامن فرق داشته باشد احترام بگذارم اماازحقیقت وارزش اوهمانقدردفاع کنم که ازمال خودم دفاع میکنم. ü من قول میدهم تحسین،احترام وقدردانی ازاورا به عنوان انسان برزبان آورم ü من قول میدهم به نیازهای جسمی وروحی اوبرای نزدیکی بیشتربه اوتوجه نشان دهم ü من قول میدهم به احساسات خودم توجه وبه آن افتخارکنم وآنهارابااوسهیم شوم ü من قول میدهم که بااوهمچون مهمترین فردزندگی ام رفتارکنم چون اومهمترین فردزندگی من است. 10
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 هزارتا چیز دیگه هم هست که باید باشه البته که هست اما ازحوصله این انجمن خارجه
ارسال های توصیه شده