Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ به گفته گروهي از مهندسان ژنتيک دانشگاه يوتاي امريکا، با مطالعه تلومر کروموزمها میتوان طول عمر افراد را تشخيص داد. براساس اين تحقيقات اندازه تلومر کروموزم که بخشي از توالي dna در دو انتهای کروموزوم است، رابطه مستقيمي با طول عمر انسان دارد. به اعتقاد اين دانشمندان افرادي که طول تلومر کروموزم آنها بزرگتر ازساير هم سن و سالهايشان است به طور متوسط پنج سال بيشتر از آنها عمر میکنند. همچنين گروهي از دانشجويان امريکايي با تحقيقات به عمل آمده دريافتند که طول عمر انسان به سه عامل دماي بدن، ميزان انسولين و مقدار پيوند dgea-c (تنظيم کننده هورمون و فعالساز زيستی بدن) بستگي دارد. براين اساس، ميزان کم انسولين در بدن و مقدار زياد پيوند dgea-c باعت افزايش طول عمر میشود. با توجه به نتايج اين تحقيقات و بررسي آمار ژنتيکي، بيشترين طول عمر در جهان متعلق به کشورهاي ژاپن، سنگاپور، آندورا و ماکائو مي باشد و کمترين طول عمر افراد متعلق به کشورهاي افريقايي است که از اين ميان موزامبيک با متوسط 31سال کمترين طول عمر را در جهان داراست. منبع: ايسنا 3 لینک به دیدگاه
fasele_didar 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدمت مدیر تالار زیست شناسی سلام عرض می کنم . یه پیشنهادی دارم برای تالار . چون مسائل زیست شناسی و ژنتیک مسائل بسیار علمی هستند . بهتره از قرار دادن مطالبی که توسط خبرگزاری گفته می شه پرهیز کنید . چون اونها به صورت کلی بحث می کنند . در مورد همین مطلب که شما نوشتین موضوع زیاد عجیبی نیست . اگر در مسائل ژنتیک باشید حتماً می دونید که این مساله سالهاست کشف شده . و الان از این موضوع در بررسی میزان فعالیت آنزیم تلومرار در بررسی بسیاری از سرطان ها استفاده می کنند . خیلی بهتره مطالب مرجع علمی داشته باشند . نه اجتماعی . برای اطلاع بیشتر دوستان می تونند به کتاب های ژنتیک پایه و یا پزشکی رجوع کنند . 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدمت مدیر تالار زیست شناسی سلام عرض می کنم . یه پیشنهادی دارم برای تالار . چون مسائل زیست شناسی و ژنتیک مسائل بسیار علمی هستند . بهتره از قرار دادن مطالبی که توسط خبرگزاری گفته می شه پرهیز کنید . چون اونها به صورت کلی بحث می کنند . در مورد همین مطلب که شما نوشتین موضوع زیاد عجیبی نیست . اگر در مسائل ژنتیک باشید حتماً می دونید که این مساله سالهاست کشف شده . و الان از این موضوع در بررسی میزان فعالیت آنزیم تلومرار در بررسی بسیاری از سرطان ها استفاده می کنند . خیلی بهتره مطالب مرجع علمی داشته باشند . نه اجتماعی . برای اطلاع بیشتر دوستان می تونند به کتاب های ژنتیک پایه و یا پزشکی رجوع کنند . سلام با اجازه دلنواز جون حرفای شما درسته ولی به نظر من گذاشتن مطالب خیلی خیلی علمی که سنگین هست کاربرای رشته های دیگه رو خسته میکنه.اگرچه گذاشتن اون مطالب لازمه ولی مطالب اجتماعی که می تونن همه کاربرا استفاده کنن و درکش راحته هم لازم هست. 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدمت مدیر تالار زیست شناسی سلام عرض می کنم . یه پیشنهادی دارم برای تالار . چون مسائل زیست شناسی و ژنتیک مسائل بسیار علمی هستند . بهتره از قرار دادن مطالبی که توسط خبرگزاری گفته می شه پرهیز کنید . چون اونها به صورت کلی بحث می کنند . در مورد همین مطلب که شما نوشتین موضوع زیاد عجیبی نیست . اگر در مسائل ژنتیک باشید حتماً می دونید که این مساله سالهاست کشف شده . و الان از این موضوع در بررسی میزان فعالیت آنزیم تلومرار در بررسی بسیاری از سرطان ها استفاده می کنند . خیلی بهتره مطالب مرجع علمی داشته باشند . نه اجتماعی . برای اطلاع بیشتر دوستان می تونند به کتاب های ژنتیک پایه و یا پزشکی رجوع کنند . سلام دوست عزیز اگر پیشنهادی دارین میتونین در این تاپیک بازگو کنید صندوق پیشنهادات و انتقادات درسته این مساله سالهاست که کشف شده فک کنم برا 2008 بوده اگر اشتباه نکرده باشم.... اما گفتنه این کشفیات خالی از لطف نیست چون تعداد کثیری از دانشجویان زیست شناسی حالا هر گرایشی از این موضوع بی اطلاع هستند .... اتفاقا من این تاپیکو روزی که استادمون درباره کروموزوم صحبت میکرد برام جالب بود و دنبالش بودم که در اینجا هم قرار دادم .... به عبارت دیگر میشه گفت این تاپیک ها اغازی برای مطالعه ی بیشتر هست و اینکه هر فردی علاقه مند باشه برای مطالعات بیشتر به کتابهای ژنتیک مراجعه کنه و استفاده کنه ممنون:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده