soil eng 17164 ارسال شده در 22 مرداد، 2010 سلام اسم :الهه رشته :خاكشناسي دانشگاه :سراسري اروميه علايق : مطالعه و اينترنت -يادم رفت بگم تحقيقم دوست دارم نيومده يه اعتراض كوچولو دارم :چرا تو قسمت انجمن كشاورزي گرايش خاكشناسي نيست :pichak29: 8
دختری از شمال 1020 ارسال شده در 22 مرداد، 2010 سلام اسم :الهه رشته :خاكشناسي دانشگاه :سراسري اروميه علايق : مطالعه و اينترنت -يادم رفت بگم تحقيقم دوست دارم نيومده يه اعتراض كوچولو دارم :چرا تو قسمت انجمن كشاورزي گرايش خاكشناسي نيست :pichak29: سلام خوش اومدی دوست عزیز خب شما پیشنهادشو بده شاید آقا محمد قبول کرد اینقده مهربونهههههههههه که نگو :ws2: 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 23 مرداد، 2010 سلام در این بخش اعضا محترم کشاورزی خودشون معرفی میکنند 1:نام : 2:رشته: 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ 4:شهر : 5:علایق: 6:هدفشون از عضویت در این فروم: خب هر چی دیگه هم به ذهنتون رسید بگید شاد باشید و موفق سلام: علیکم سلام در این بخش اعضا محترم کشاورزی خودشون معرفی میکنند: به به خوشمان آمد! 1:نام: حمید 2:رشته: گیاهپزشکی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ دانشگاه تهران 4:شهر: تهران 5:علایق: تئاتر . موسیقی . شطرنج که دیگه از ما گذشت . سفرهای پر خطر 6:هدفشون از عضویت در این فروم: سوء استفاده های علمی خب هر چی دیگه هم به ذهنتون رسید بگید: شاد باشید و موفق: تشکر میکنیم! 9
sorin Z 36 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 سلام ... در این بخش اعضا محترم کشاورزی خودشون معرفی میکنند 1:نام : فائزه 2:رشته: کشاورزی-باغبانی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ سراسری 4:شهر : تهران 5:علایق: موسیقی-معرق- سر به سر گذاشتن 6:هدفشون از عضویت در این فروم: دور هم ، هم خوش میگذره، هم بیشتر یادمیگرم... خب هر چی دیگه هم به ذهنتون رسید بگید :4uboxsmiley: شاد باشید و موفق همچنین 7
Anooshe 11040 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 :welcome: دوستای گل امیدواریم حضور فعالتونو اینجا ببینمیااااااا:flowerysmile: 6
phyto 1264 ارسال شده در 19 آبان، 2010 منم ورود خودمو به این باشگاه خوش آمد میگم. رضا هستم، گیاهپزشکی خوندم و الان با حشره ها دمخورم. البته طراحی و گرافیک هم کار میکنم بخصوص جلد کتاب. بقیشم کم کم خودتون متوجه میشید... 6
spow 44198 ارسال شده در 19 آبان، 2010 منم ورود خودمو به این باشگاه خوش آمد میگم.رضا هستم، گیاهپزشکی خوندم و الان با حشره ها دمخورم. البته طراحی و گرافیک هم کار میکنم بخصوص جلد کتاب. بقیشم کم کم خودتون متوجه میشید... خیلی خوش اومدی اقا رضا منتظر فعالیتهای شما هستیم 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 آذر، 2010 خیلی خوش اومدی اقا رضامنتظر فعالیتهای شما هستیم من و شما اگر همینطوری انتظار میکشیدیم برای امام زمان (ع) شاید تا الان فرجی شده بود! 3
fereshte akabere 83 ارسال شده در 4 آذر، 2010 سلام من فرشته هستم گرايش علوم و نايع غذايي ميخونم دانشگاه سراسري هستم از كتاب خوندن موسيقي گوش دادن خوشم مياد و براي ارتقائ سطح علمي خودم عضو شدم 8
sushianess 714 ارسال شده در 20 آذر، 2010 1:نام : راحت ترم من رو به نام کاربریم صدا کنید "سوشیانس" 2:رشته: باغبانی -گرایش گیاهان زینتی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ لیسانس سراسری .ارشد ازاد 4:شهر : فعلا تهران 5:علایق: نوشتن در قسمت کشاورزی فرومهای فارسی. 6:هدفشون از عضویت در این فروم: تنوع .دنبال فروم جدید و اشخاص و ایده های جدید هستم . سایر فرومها خیلی رو به تکرار اوردن . به این امید اومدم که شاید ، اینجا فضای خلاقتری باشه 7
نسیم خرداد 23 ارسال شده در 1 دی، 2010 1:نام : همون نسیم 2:رشته: گیاهپزشکی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ ازاد 4:شهر : یزد 5:علایق: ورزش ، مطالعه 8
sogol567 19 ارسال شده در 29 دی، 2010 ۱.نام:سوگل ۲.رشته:ارشد خاک شناسی ۳.آزاد یا سراسری:آزاد ۴.شهر:شیراز ۵.علایق:خرید،موسیقی،مطالعه ۶.هدف:اطلاع از مطالب جدید 8
sushianess 714 ارسال شده در 29 دی، 2010 خوش اومدی سوگل جان :wubpink: کدوم دانشگاه هستی ؟ همون ازاد شیراز؟یا تهرانی؟ 2
solise70 967 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 سلام به همگی من سهیلا هستم رشته گیاهان دارویی گرگانیم به رشته خودم و تاریخ ونجوم و..... در کل همه چیز علاقه دارم هدفم کسب اطلاعات بیشتر ودوستیابی سعی میکنم مطالب مفیدی ارائه بدم و کاربر خوبی باشم منظورم همون بچه خوبه :w72: 5
phyto 1264 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سلام به همگیمن سهیلا هستم ... خیلی خوش اومدی سهیلا خانم. امیدوارم حسابی آب به آسیاب بخش گیاهان داروییمون بریزی! 5
manish 28 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 مریم هستم (مانیش) لیسانس باغبانی از دانشگاه ازاد تاکستان ساکن کرج علاقم در زمینه فضای سبز است هدف از عضویت بالا بردن سطح علمی. 7
manish 28 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 مریم هستم (مانیش) لیسانس باغبانی از دانشگاه ازاد تاکستان ساکن کرج علاقم در زمینه فضای سبز است هدف از عضویت بالا بردن سطح علمی. و امیدوارم که بتونم از تجربه شما دوستان کمال استفاده را ببرم. 3
ارسال های توصیه شده