@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۸۹ من دادنشجوی اراک استان مرکزی هستم 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ سلام اسم :الهه رشته :خاكشناسي دانشگاه :سراسري اروميه علايق : مطالعه و اينترنت -يادم رفت بگم تحقيقم دوست دارم نيومده يه اعتراض كوچولو دارم :چرا تو قسمت انجمن كشاورزي گرايش خاكشناسي نيست :pichak29: 8 لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام اسم :الهه رشته :خاكشناسي دانشگاه :سراسري اروميه علايق : مطالعه و اينترنت -يادم رفت بگم تحقيقم دوست دارم نيومده يه اعتراض كوچولو دارم :چرا تو قسمت انجمن كشاورزي گرايش خاكشناسي نيست :pichak29: سلام خوش اومدی دوست عزیز خب شما پیشنهادشو بده شاید آقا محمد قبول کرد اینقده مهربونهههههههههه که نگو :ws2: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام در این بخش اعضا محترم کشاورزی خودشون معرفی میکنند 1:نام : 2:رشته: 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ 4:شهر : 5:علایق: 6:هدفشون از عضویت در این فروم: خب هر چی دیگه هم به ذهنتون رسید بگید شاد باشید و موفق سلام: علیکم سلام در این بخش اعضا محترم کشاورزی خودشون معرفی میکنند: به به خوشمان آمد! 1:نام: حمید 2:رشته: گیاهپزشکی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ دانشگاه تهران 4:شهر: تهران 5:علایق: تئاتر . موسیقی . شطرنج که دیگه از ما گذشت . سفرهای پر خطر 6:هدفشون از عضویت در این فروم: سوء استفاده های علمی خب هر چی دیگه هم به ذهنتون رسید بگید: شاد باشید و موفق: تشکر میکنیم! 9 لینک به دیدگاه
sorin Z 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ سلام ... در این بخش اعضا محترم کشاورزی خودشون معرفی میکنند 1:نام : فائزه 2:رشته: کشاورزی-باغبانی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ سراسری 4:شهر : تهران 5:علایق: موسیقی-معرق- سر به سر گذاشتن 6:هدفشون از عضویت در این فروم: دور هم ، هم خوش میگذره، هم بیشتر یادمیگرم... خب هر چی دیگه هم به ذهنتون رسید بگید :4uboxsmiley: شاد باشید و موفق همچنین 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ :welcome: دوستای گل امیدواریم حضور فعالتونو اینجا ببینمیااااااا:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم ورود خودمو به این باشگاه خوش آمد میگم. رضا هستم، گیاهپزشکی خوندم و الان با حشره ها دمخورم. البته طراحی و گرافیک هم کار میکنم بخصوص جلد کتاب. بقیشم کم کم خودتون متوجه میشید... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم ورود خودمو به این باشگاه خوش آمد میگم.رضا هستم، گیاهپزشکی خوندم و الان با حشره ها دمخورم. البته طراحی و گرافیک هم کار میکنم بخصوص جلد کتاب. بقیشم کم کم خودتون متوجه میشید... خیلی خوش اومدی اقا رضا منتظر فعالیتهای شما هستیم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی خوش اومدی اقا رضامنتظر فعالیتهای شما هستیم من و شما اگر همینطوری انتظار میکشیدیم برای امام زمان (ع) شاید تا الان فرجی شده بود! 3 لینک به دیدگاه
fereshte akabere 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام من فرشته هستم گرايش علوم و نايع غذايي ميخونم دانشگاه سراسري هستم از كتاب خوندن موسيقي گوش دادن خوشم مياد و براي ارتقائ سطح علمي خودم عضو شدم 8 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ 1:نام : راحت ترم من رو به نام کاربریم صدا کنید "سوشیانس" 2:رشته: باغبانی -گرایش گیاهان زینتی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ لیسانس سراسری .ارشد ازاد 4:شهر : فعلا تهران 5:علایق: نوشتن در قسمت کشاورزی فرومهای فارسی. 6:هدفشون از عضویت در این فروم: تنوع .دنبال فروم جدید و اشخاص و ایده های جدید هستم . سایر فرومها خیلی رو به تکرار اوردن . به این امید اومدم که شاید ، اینجا فضای خلاقتری باشه 7 لینک به دیدگاه
نسیم خرداد 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ 1:نام : همون نسیم 2:رشته: گیاهپزشکی 3:دانشگاه ازاد یا سراسری؟ ازاد 4:شهر : یزد 5:علایق: ورزش ، مطالعه 8 لینک به دیدگاه
sogol567 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ ۱.نام:سوگل ۲.رشته:ارشد خاک شناسی ۳.آزاد یا سراسری:آزاد ۴.شهر:شیراز ۵.علایق:خرید،موسیقی،مطالعه ۶.هدف:اطلاع از مطالب جدید 8 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ خوش اومدی سوگل جان :wubpink: کدوم دانشگاه هستی ؟ همون ازاد شیراز؟یا تهرانی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سوگل جان بخش حاکشتاسی مون رو بنما! 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همگی من سهیلا هستم رشته گیاهان دارویی گرگانیم به رشته خودم و تاریخ ونجوم و..... در کل همه چیز علاقه دارم هدفم کسب اطلاعات بیشتر ودوستیابی سعی میکنم مطالب مفیدی ارائه بدم و کاربر خوبی باشم منظورم همون بچه خوبه :w72: 5 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همگیمن سهیلا هستم ... خیلی خوش اومدی سهیلا خانم. امیدوارم حسابی آب به آسیاب بخش گیاهان داروییمون بریزی! 5 لینک به دیدگاه
manish 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ مریم هستم (مانیش) لیسانس باغبانی از دانشگاه ازاد تاکستان ساکن کرج علاقم در زمینه فضای سبز است هدف از عضویت بالا بردن سطح علمی. 7 لینک به دیدگاه
manish 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ مریم هستم (مانیش) لیسانس باغبانی از دانشگاه ازاد تاکستان ساکن کرج علاقم در زمینه فضای سبز است هدف از عضویت بالا بردن سطح علمی. و امیدوارم که بتونم از تجربه شما دوستان کمال استفاده را ببرم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده