رفتن به مطلب

شیرینی شکری


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

 

آرد سفيد 2 ليوان

وانيل به ميزان لازم

شكر به ميزان لازم

پيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري

پودر قند 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

اسانس پرتقال 2قطره

روغن 80 گرم

طرز تهیه

 

در ابتدا روغن و پودر قند را با يكديگر مخلوط كرده و هم مي زنيم تا يكنواخت شود سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم سپس اسانس را به مواد شيريني اضافه مي كنيم و آرد و پيكينگ پودر را كه قبلاٌ با هم مخلوط كرده ايم به مواد شيريني اضافه مي كنيم كمي ورز مي دهيم به مدت 2 ساعت درون يخچال نگه مي داريم سپس با وردنه خمير را نازك باز مي كنيم و قالب مي زنيم درون سيني فر گذاشته و روي آن را شكر مي پاشيم با نگيني پسته تزئين كرده با 170 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه درون فر قرار مي دهيم تا زير شيريني كمي طلايي شود .

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...