shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري پودر هل يك قاشق چايخوري پودر شكر يك قاشق چايخوري زرده تخممرغ دو عدد ماست 250 گرم پودرشكر دو پيمانه روغن مايع و آرد به ميزان لازم طرز تهيه روغن و پودرشكر را با همزن برقي مخلوط كرده تا كرمرنگ شود، سپس زردههاي تخممرغ را اضافه كرده با همزن برقي مخلوط ميكنيم آنگاه پودر هل را با ماست و بيكينگ پودر به مخلوطمان ميافزاييم، سپس آرد را كمكم به مواد اضافه كنيد تا خمير به دست نچسبد. خمير را به قطر سه ميليمتر روي سطح آرد پاشيده شده پهن كنيد. و با قالب گرد، آن را قالب بزنيد سپس وسط خمير را برشزده با يك قاشق چايخوري موادمياني را داخل قطاب قرار دهيد به گونهاي كه اين مواد به اطراف خمير ماليده نشود،دو لبه خمير را به هم چسبانيده و لبههاي خمير را به داخل برگردانيد تا به شكل كنگره درآيد. بعد از تغييررنگ دادن آن به قهوهاي روشن، از روغن خارج كرده و بعد از 10 دقيقه قطابها را در يك ظرف پودر شكر قرار ميدهيم تا پودرشكر به دو سطح قطاب آغشته شود. مواد لازم ميانی پودر گردو 100 گرم پودر شكر 200 گرم دارچين يك قاشق چايخوري گلاب دو تا سه قاشق سوپخوري طرز تهيه مواد میانی ابتدا در ظرفي پودر گردو، پودر شكر و دارچين را مخلوط كرده، اگر بخواهيم خميرمانند شود، دو تا قاشق گلاب هم اضافه ميكنيم. لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ بهتون توصیه میکنم حتما این شیرینی رو درست کنید بسیار خوشمزه و عالیه من هر سال عید درست میکنم موندگاریشم عالیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده