khargoosh 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ 25 دسامبر :اسحاق نيوتن Isaac Newton (تبریک یادتون نره - امروز تولدشه ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نيوتن در سال 1642 يعني سال مرگ گاليله در انگلستان متولد شد . من نميدانم به چه صورتی در ميان جهانيان جلوه گر خواهم شد . اما به نظر خودم چنين مي آيد كه همچون كودك خرد سالی هسنم كه در ساحل دريا به بازی مشغول هستم . گاه و بيگاه سنگ ريزه ای صاف تر از سنگهای ديگر يا صدفی زيباتر از صدفهای ديگر پيدا ميكنم . در حاليكه اقيانوس عظيم حقيقت در مقابل من گسترده است و مرا بر آن آگاهي نيست . او در هنگام تولد به شدت ضعيف بود و مادرش ميگفت در هنگام تولد ميشد او را در يك بطری يك ليتری انداخت . در كودكی نيز به دليل ضعف بدنی نميتوانست به بازيهايی كه ديگر بچه ها مشغول بودند روی آورد . از همان كودكی نبوغ خود را در ساخت اسباب بازيهای خود نشان داد. مانند بادبادكی كه چراغی در آن مخفی بود و موجب وحشت اهالی شده بود . و يا چرخهايی كه با نيروی آب كار ميكردند . نيوتن بسيار مطالعه ميكرد و يادداشت برميداشت . كشيشی كه كار تعليم او را بعهده داشت متوجه استعداد شگرف او شد و مادر او را تشويق كرد تا او را به دانشگاه بفرستد . از نيوتن نقل ميكنند كه گفته است اگر من توانستم اندكی دورتر را تماشا كنم به دليل آن بود كه از دوش غولان بالا رفته بودم و مقصود از غولان دكارت كپلر و گاليله بودند . نيوتن در سال 1668 اولين تلسكوپ انعكاسي را ساخت. نيوتن سي ساله بود كه بزرگترين اثر علمي خود يعني كتاب اصول را نوشت. وي علاوه بر كارهايي كه در زمينه فيزيك و رياضيات انجام داده بود، مسائل هندسي نيز وي را متوجه خويش ساخت او ميكوشيد دستورالعملهايي براي تهيه طلا به دست آورد وي پس از چاپ كتاب اصول بر اثر خستگي و كار مداوم دچار عدم تعادل رواني گشت و بيمار شد و پس از مدتي بهبود يافت اما آن توانايي قبل را نداشت تا اينكه در 20 مارس 1727 در لندن درگذشت. 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۸ :icon_pf (44):تبریک آقای نیوتن اون دنیا روحتون شاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده