sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ می تونم این رو بگم که قبول ندارم که شرایطی که محدود کننده هست و عرف و هنجار هست باعث این قضیه هست... چون نمونه ی موردی در کشورهای گوناگون در این مورد وجود داره... به طوری که شوها و برنامه های تلوزیونی وجود داره و به این مسائل پرداخته می شه....و غالبا پرتماشاگرترین برنامه هاست.... پس اونجا که خیلی از عُرف ها نیست..محدودیت ها نیست چرا به دنبال این قضیه هستن؟ من این رو تا مقدار زیادی به حسِ دانستن انسان مربوط می دونم..و کنجکاوی.... انسان از بدو تولد همیشه دنبال سوال و رسیدن به جواب هست... گاهی این سوال ها می رن به سمت دغدغه های خوب و دارای هنجار علمی و می شه رسیدن به فن و علوم...می شه کنجکاوی سفید... از یک طرف هم که در بیشتر مواقع با اون مواجه هستیم...می ره سمت کنجکاوی سیاه...که به اون تعبیر فضولی کردن... ارضای این کنجکاوی روند صعودی داره...به قدری که هر چه جلوتر می ره قُبح این عمل براش شکسته می شه... و من می تونم یکی از دلایلش...فراگیر شدن تکنولوژی ذکر کنم... جوری که در قبل شاید در یک محل...یک اتفاق می افتاد..کل محل خبردار می شدن... ولی الان در یک محل...یک اتفاق می افته....یک کشور..و در بعضی مواقع یک جهان متوجه می شن.... ولی این رو می تونم صحه بزارم....که نقطه ی اصلی خود فرد هست....و اون که مقدار آگاهی اون تا چه مقدار هست؟ اگر مقدار آگاهی یک فرد زیاد باشه...وقت و زمان خودش رو به دنبال کنجکاوی سفید می زاره...نه سیاه... لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ من شخصا از این کارا نکردم و دنبال چنین چیزهایی هم نبودم ولی فکر می کنم کسانی که این کارها را می کنند دوست دارن اشتباهات دیگران را هم ببینند و به خصوص کسانی که فکر می کنند از آنها بالاتر هستند و یا شاید اینجوری رفتارهای بد خودشان را توجیه می کنند و می گن ببین بدتر از من هم هست من که از این کارا نکردم و.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده