رفتن به مطلب

"کلمپه" شیرینی مناسب عید نوروز


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

آرد یک کیلو

روغن جامد یا کره 400 الی 500 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر 200 گرم

شیر به همراه کمی آب نصف لیوان

هل و وانیل به میزان لازم

 

مواد لازم برای وسط کلمپه:

 

خرمای بدون هسته 400 گرم

مغز گردوی خورد شده 200 گرم

هل، قلمفور و جوزهندی به میزان لازم

بادیون و زنجبیل به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب میزنیم

سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد .

این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

 

روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

 

روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

 

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

 

 

 

.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...