هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ با این ریش میخوای بری تجریش:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ یا مکن با فیل بانان دوستی یا بساز یک خانه اندر شان فیل 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ یا مکن با فیل بانان دوستییا بساز یک خانه اندر شان فیل این شعر مال سعدیه من با اجازه اصلاحش میکنم یا مکن با فیلبانان دوستی یا بنا کن خانه ای در خورد فیل اصفهانیا میگن یا مکون با فیلبانون مشورت(به کسر ر) یا بنا کون خونه ای فیل توش برد (به کسر ر) 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ لاف در غربت و گوز در بازار مسگرها 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ لب چشمه ميرم خشک ميشه هرجا که پری رخیست دیوی با اوست:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تو مو میبینی و من پیچش مو تو ابرو من اشارتهای ابرو وقتی مادر نباشه با زن بابا باید ساخت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره..:w00: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ هرچه پيش آيد خوش آيد مرسی شهاب عزیزم..شرمنده که سیستم امتیاز دهیم تو خونه کار نمیکنه!!:ws44: دیوار حاشا بلنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ هادی هادی اسم خودتو بما نهادی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ هر جا که نمک خوردی نمکدون نشکن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ نان در خون زدن و خوردن ناز کش داری ناز کن نداری پاهاتو دراز کن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Aria_sh 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ نخورده ايم نان گندم اما ديده ايم دست مردم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ نخورده ايم نان گندم اما ديده ايم دست مردم مادر مرده را شیون میاموز:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده