Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ وای خدا......... فوق العاده زیباست..... باور کنین بدجوری تو حس رفتم،مخصوصا اون پرش آب زیر پای اسب ها.... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ عجب سرعتی دارین در ویرایش..... خدایی هرکس بود،دمش گرم،خیلی کیف کردم. هنوز جوهر قلمم خشک نشده که برگه امتحان را از زیر دستم کشید،این مراقب. جان من اون مراقب به من بگه خصوصی که کی بوده،چون واقعا ازش خوشم اومد،جدی میگم. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ عجب سرعتی دارین در ویرایش..... خدایی هرکس بود،دمش گرم،خیلی کیف کردم. هنوز جوهر قلمم خشک نشده که برگه امتحان را از زیر دستم کشید،این مراقب. جان من اون مراقب به من بگه خصوصی که کی بوده،چون واقعا ازش خوشم اومد،جدی میگم. چی بود؟چیو ویرایش کرد؟کی بود؟ کیــــــــــه؟کیـــــــــــــــه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ عجب سرعتی دارین در ویرایش..... خدایی هرکس بود،دمش گرم،خیلی کیف کردم. هنوز جوهر قلمم خشک نشده که برگه امتحان را از زیر دستم کشید،این مراقب. جان من اون مراقب به من بگه خصوصی که کی بوده،چون واقعا ازش خوشم اومد،جدی میگم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده