هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ منظورت از گذاشتن اين چي بود .......بچه چش بوده .... يه جور همزاد پنداري فقط يكم زود شروع كرده حالش خوب شده بوده ظاهرا 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ راستش من اخرین باری که گریه کردم رو حتی به یاد ندارم شاید اول دوم راهنمایی بودم اما همیشه دوست داشتم که گریه پسرا رو ببینم تقریبا 2 -3 سال پیش با پسری برخورد داشتم که کلا طاقت حرف زدن من رو نداشت حالا نمی دونم حرفای من براش سنگین بود یا کلا شخصیتش این جوری بود ولی بعد از اون دیگه هیچ وقت دوست نداشتم مردی رو گریون ببینم به نظرم این دسته مردان سست و غیر قابل اتکا هستن (شاید در اصل هم این گونه نباشه اما ذهنیت من این جوری شکل گرفته ) . 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ راستش من اخرین باری که گریه کردم رو حتی به یاد ندارم شاید اول دوم راهنمایی بودم اما همیشه دوست داشتم که گریه پسرا رو ببینم تقریبا 2 -3 سال پیش با پسری برخورد داشتم که کلا طاقت حرف زدن من رو نداشت حالا نمی دونم حرفای من براش سنگین بود یا کلا شخصیتش این جوری بود ولی بعد از اون دیگه هیچ وقت دوست نداشتم مردی رو گریون ببینم به نظرم این دسته مردان سست و غیر قابل اتکا هستن (شاید در اصل هم این گونه نباشه اما ذهنیت من این جوری شکل گرفته ) . :icon_gol:... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ از مردایی که اشکشون دم مشکشونه خوشم نمیاد. ولی طاقت دیدن اشک مردان خوددار رو هم ندارم :shame: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ از مردایی که اشکشون دم مشکشونه خوشم نمیاد.ولی طاقت دیدن اشک مردان خوددار رو هم ندارم :shame: فرناز صحبت از گريه كردن نيست توي اون نوشته يه حس هست كه خيلي عزيز و دوست داشتني مادر اون بچه خيلي قشنگ بيانش كرده حسي كه لابه لاي كلمات جاريه حس بزرگي كه ربطي به گريه كردن نداره 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یکی از دوستام یه بغضی تو گلوشه که با هیچ تلنگری شکسته نمی شه و یه جورایی داره نابودش می کنه کاش بتونه اون بغض رو بشکنه 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ گریه کردن مختص خانم ها نیست اما از نظر من دیدن گریه آقایون خیلی سخته من که هر بار گریه یه مرد رو می بینم یا حتی تو یه کتاب می خونم گریه می کنم چه فاجعه ای است گریستن یک مرد! 6 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ فرناز صحبت از گريه كردن نيست توي اون نوشته يه حس هست كه خيلي عزيز و دوست داشتني مادر اون بچه خيلي قشنگ بيانش كرده حسي كه لابه لاي كلمات جاريه حس بزرگي كه ربطي به گريه كردن نداره گاهی بچه ها با تواناییاشون مادراشون رو شگفت زده میکنن اون مادر باورش نمیشده که پسرش بتونه اینهمه توانایی داشته باشه خانوما وقتی دچار غم و غصه میشن اکثرا با گریه تخلیه روانی میکنن . برا همین براشون سخته که ببینن یکی این همه درد و غصه رو تو خودش نگه داره بعد وقتی به حدی میرسه که اشکشون در میاد ما متوجه میشیم که غم خیلی بیشتر از اونی که تصور میشه هست.انقدر عمیق بوده که به لایه های عمیق احساسشون نفوذ کرده. یکی از دوستام یه بغضی تو گلوشه که با هیچ تلنگری شکسته نمی شه و یه جورایی داره نابودش می کنه کاش بتونه اون بغض رو بشکنه :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ گاهی بچه ها با تواناییاشون مادراشون رو شگفت زده میکنن اون مادر باورش نمیشده که پسرش بتونه اینهمه توانایی داشته باشه خانوما وقتی دچار غم و غصه میشن اکثرا با گریه تخلیه روانی میکنن . برا همین براشون سخته که ببینن یکی این همه درد و غصه رو تو خودش نگه داره بعد وقتی به حدی میرسه که اشکشون در میاد ما متوجه میشیم که غم خیلی بیشتر از اونی که تصور میشه هست.انقدر عمیق بوده که به لایه های عمیق احساسشون نفوذ کرده. اره مثلا دیدم خانما گاهی وقتا برای یه چیزایی گریه میکنن که خیلی ساده و پیش پافتاده است مثل ما حتی توی ابتدایی هم برای نمره و گرفتن جوش نمیزدیم اما خانم هست که توی دنشگاه یک ساعت برای اینکه نمره کم گرفته میشنه گریه میکنه تازه اصلان هم عین خیالش نیست که کسی ببنه یا بشنوه 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ اره مثلا دیدم خانما گاهی وقتا برای یه چیزایی گریه میکنن که خیلی ساده و پیش پافتاده است مثل ما حتی توی ابتدایی هم برای نمره و گرفتن جوش نمیزدیم اما خانم هست که توی دنشگاه یک ساعت برای اینکه نمره کم گرفته میشنه گریه میکنه تازه اصلان هم عین خیالش نیست که کسی ببنه یا بشنوه من خیلی با این طور رفتار ها مشکل دارم گریه خوبه خیلی هم خوبه اما نه همه جا و نه به هر دلیل گریه برای نمره مزخرفترین نوع گریه است یادمه بعد امتحان مدار یکی از دوستان به قدری گریه و ناله کرد که واقعا می خواستم یه ... کم مونده بود خود زنی کنه وسط حیاط دانشگاه گریه کنید گریه قشنگه اما گریه سهم دل تنگه اشک هاتون رو بی ارزش نکنید 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مردا مگه احساس ندارن؟ ولی خود من هم دوست ندارم یه مرد دائم در ملا عام گریه کنه چون مردا یه جور حامی برای زن محسوب میشن....یه تکیه گاهه عاطفی....وقتی گریه میکنن آدم دچار حس عدم حمایت میشه... 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خيلي از مردها سعي مي كنن جلوي نزديك ترين افراد زندگيشون گريه نمي كنن .گريه براي مرد يعني دستش به جايي بند نباشه از غصه ولي بدترين چيز همان بغض كه ادمو خفه مي كنه .يه خاطره يه روز بابام چندتا چك ابدار خابوند تو گوشم پيش خودم گفتم اشك تو در ميارم بعد هم گفتم كم زدي بابا صورتم و اماده كردم اقا گريش گرفت 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ پيش خودم گفتم اشك تو در ميارم بعد هم گفتم كم زدي بابا صورتم و اماده كردم اقا گريش گرفت گریه شو در میارم!!!!:icon_pf (34): خیلی نا مهربونی 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ گریه شو در میارم!!!!:icon_pf (34): خیلی نا مهربونی تو دلم راضي نبودم دوران نوجواني بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده