danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ زن ۳۵ سالهای است که دارای ۲ فرزند بوده و درحال حاضر منتظر تولد سومین فرزندش میباشد اما نکته ای وجود دارد: او از نظر جسمانی دچار مشکل میباشد و عنوان کوتاهترین و کوچکترین مادر جهان را به خود اختصاص داده است. او با قدی ۷۳ سانتیمتری از بیماری Osteogenesis Imperfecta شکنندگی استخوانها و همچنین از توسعه نیافتگی ریههایش رنج میبرد اما هیچ کدام از این مشکلات باعث نشد که او از تصمیمش برای مادر شدن کوتاه بیاید. استیسی و همسرش در کنتاکی امریکا زندگی میکنند. او درمورد آشناییشان میگوید که هر دو در سال ۲۰۰۰ سوپر مارکت کار میکردند و بایکدیگر آشنا شدند و در سال ۲۰۰۴ ازدواج کردند. استیسی میگوید: پزشکان به ما گفتند که امکان بچه دار شدن برای من وجود ندارد، چرا که امکان داشت رشد بچه در بدن من صدمه شدیدی به اعضا بدنم وارد کند. پس از این صحبتها من بسیار ناراحت شدم اما امیدم را از دست ندادم. پس از ۸ ماه من باردار شدم! خبری که باعث تعجب همه دوستان و پزشکان شد. آنها تمام تلاش خود را کردند حتی به من گفتند که درصورت ادامه این وضع من خواهم مرد اما من تصمیم خودم را گرفته بودم و تلاشهای آنها نتیجه نداد. پس از ۲۸ هفته پزشکان با عمل سزارین اول فرزند این زن را در سال ۲۰۰۶ به دنیا آوردند. تولد این دختر شادی بسیاری را برای این خانواده همراه داشت اما آنها متوجه شدند که دخترشان وضعیت استیسی را به ارث میبرد و به رشد طبیعی دست پیدا نخواهد کرد. درمورد بارداری دومش میگوید: وضعیت بسیار بدی بود، پزشکان به هیچ وجه اجازه نمی دادند که من فرزندم را به دنیا بیاورم اما بازهم من ایمان داشتم که میتوانم. به آنها گفتم که خدا این معجزه را برای من انجام داده است و من آن را ادامه خواهم داد. فرزند دوم او در هفته ۳۴ به دنیا امد، دختری که در هنگام زایمان، نیمی از بدن مادر خود را اشغال کرده بود. اینبار شانس به آنها رو کرده بود چرا که فرزند دوم آنها کاملا سالم و مانند یک کودک طبیعی میباشد. هم اینک او منتظر تولد سومین فرزند و اولین پسر خود میباشد. باید منتظر ماند و دید که آیا این پسر هم مانند مادر خود میباشد یا زندگی طبیعی مثل پدرش خواهد داشت؟ 20 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بازم؟؟ به چه حقی بچه رو تو خطر میندازن؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خل و چل که شاخو دم نداره .... 2 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خل و چل که شاخو دم نداره .... خب ديدن يكيشون سالم از آب در اومده گفتن بذار ببينيم تا كي بچه سالم به دنيا مياريم. 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ شاید الآن بیماری، خودش رو نشون نده ... در هر صورت امیدوارم همشون سالم به دنیا بیان ... 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خب ديدن يكيشون سالم از آب در اومده گفتن بذار ببينيم تا كي بچه سالم به دنيا مياريم. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چه بچه هاي خوشگلي هم داره 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ ای ول به مرده که تونسته این زندگی رو تحمل کنه و به ثمر بیارتش اگه این خانوم ایرانی بود یا تو بهزیستی یا تیمارستان بود 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ از این نظر که ایمان و امیدشو از دست نداده خوبه...اما اگه خدای نکرده بچه سالم نباشه،هم زندگی اون خراب می شه و هم نگهداری از دو بچه ناسالم سخت تره. کاش کوتاه بیاد مادره 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ چی میخواسته ثابت بشه این وسط؟ تا شقایق هست، زندگی باید کرد ... 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ یادمه محمد مهدی یه تاپیک زد راجع بع مادر شدن و تقریبا همه دخترای انجمن گفتن دوس ندارن مادر شن و مخالفت کردن .... در مقابل کسایی هستند که میخان به هر قیمتی مادر شن ولو با هر سختی و مشقتی ... چقدر جالبه مقایسه این دوتا تاپیک ....:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ لابد باید اون خانوم گدایی میکرده و طرف میرفت در خانه انجلینا جولی گدایی محبت؟!بازم این رو میرسونه که ارزش انسان در مملکت ما بسان حیوانه شاید پست تر از اون!کی تو این مملکت با یکی مثل این همشیرمون! ازدواج میکرد!واقعیتش همین بس که ارزش انسان ما پشیزی نمی ارزد مگر به مالش یا جمالش که اونم میخرن!:w00: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ در حق اون بچه ای که مشکل داره خیلی ظلم شده... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده