omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ اما هدفم از طرح این سوال..دقیقا همین بود که تمامه جوابا کناره هم میتونن یه شهر خوب و پویا رو ایجاد کنن، شهری که مردمش دوستش داشته باشن و این مهم ترین اصله.. شاید بد نباشه اگر یکی از نکات مهمی که آقای دکتر اسماعیل شیعه توی کلاسش مطرح کردن رو براتون بگم که روی من واقعا تاثیر گدار بود: در مورد شهرداری آمستردام که قصد تغییر در یکی از بازار های قدیمی شهر رو داشته و از طریقه رسانه ها به مردم اعلام می کنه که اگر کسی پیشنهادی داره مطرح کنه. یه روز مرده مسنی با برنامه رادیو در این مورد تماس می گیره و مخالفت خودش رو اعلام می کنه.. و به خاطره همین آدم مسن برنامه تغییر اون فضا کنسل میشه!!! فکر می کنین دلیله مخالفتش چی بوده؟ تنها دلیلی که می آره اینه که دوران بچگی با پدر و مادرش به اون بازار می رفته و آبنبات و بستنی می خریده.. و اون لحظات جزء عزیزترین خاطرات زندگیشه.. شهرسازی دقیقا یعنی همین این نکته ای رو که شما گفتین که نباید حداقلها رو نادیده گرفت رو من وقتی توی کتاب دوست داشتنیم (مرگ و زندگی شهرهای بزرگ آمریکایی) خوندم گیج شدم (البته برای یه دانشجوی ترم سه یا چهار هم گیج کننده است) که این منظورش چیه؟ یه جورایی ریاضیاتی فکر میکردم ولی کم کم فهمیدم که اشتباه میکردم. فک کنم به پایان راه این تاپیک رسیدیم. از هدی خانم برای زدن این تاپیک و جمع بندی زیباشون واقعاً ممنونم. با اینکه مدت کمی هستش توی انجمن فعالیت میکنن ولی خیلی خوب خودشون رو توی جمع صمیمی ما جا کردن. بازم ممنون 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال آخرش این آفرینندهه کی میخواد باشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ این نکته ای رو که شما گفتین که نباید حداقلها رو نادیده گرفت رو من وقتی توی کتاب دوست داشتنیم (مرگ و زندگی شهرهای بزرگ آمریکایی) خوندم گیج شدم (البته برای یه دانشجوی ترم سه یا چهار هم گیج کننده است) که این منظورش چیه؟ یه جورایی ریاضیاتی فکر میکردم ولی کم کم فهمیدم که اشتباه میکردم.فک کنم به پایان راه این تاپیک رسیدیم. از هدی خانم برای زدن این تاپیک و جمع بندی زیباشون واقعاً ممنونم. با اینکه مدت کمی هستش توی انجمن فعالیت میکنن ولی خیلی خوب خودشون رو توی جمع صمیمی ما جا کردن. بازم ممنون مرسی از شما امید جان :icon_gol: اگر تاپیک خوبی شد، به خاطره نظرات عالی دوستانه 3 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال آخرش این آفرینندهه کی میخواد باشه ؟ همه با هم.... جهاد سازندگی !!! :ws2: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ یه سوال آخرش این آفرینندهه کی میخواد باشه ؟ به نظر من اصل وجودیه یه شهر به شهروندانش بر میگرده. شهرهای جدید ممکنه بر اساس یک طرح آماده و بوسیله گروهی نخبه ساخته بشوند ولی در نهایت مردمی که در آن ساکن میشوند آفریننده شهرند و همین مردمند که فضاهای شهری را هویت میبخشند ، کاربری بهش میدن ، تعاملات اجتماعی توش برقرار میکنند و پویایی و سرزندگی در شهر بوجود می آورند و حتی تغییراتی بر اساس نیازها و خواسته هایشان به شهر میدهند. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده