EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ این مطلب راهنمای کوچکی است برای نگهداری کیف و کفش شما و کاربرد آن میتواند کمکی در تمیز و مرتب بودن اعضای خانواده باشد: 1- واكس: ابتدا تمام لكهها را پاك كنید. اغلب برای این منظور كفش را با آب و صابون میشویند ولی این كار موجب خشك شدن كفش میشود شما میتوانید از سركه و آب به نسبت مساوی استفاده كنید و با حوله نرم کفشتان را خشك كنید. بعد از گذشت یك ساعت، از واكس میتوانید برای براق کردن کفش استفاده کنید. 2- وازلین: میتوانید وازلین و یا روغن كتان را به مقدار كم به كفش بمالید و با دستمال نرم پاك كنید. با مخمل براق كنید. این گونه برق انداختن بیشتر برای كفشهای چرمی استفاده میشود. 3 -پوست موز: میتوانید سطح خارجی كفش را مرتبأ با سطح داخلی پوست موز مرطوب كنید كه یك لایه شیره موز روی آن میبندد و آن را رها كنید تا خشك شود. این روش هم نتیجهبخش خواهد بود. 4 -پوست پرتقال: اگر میخواهید كیف یا كفش و یا دستكش چرمی خود را براق كنید یك تكه پوست پرتقال را به آن بمالید و بعد با پارچه نرم و لطیفی آن را پاك كنید. نتیجه کار فوقالعاده است. . 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ 5 . خمیر دندان و مسواک : رویه کفش رو کمی مرطوب کرده سپس با خمیر دندان و مسواک به آرامی و به صورت چرخشی روی کفش حرکت دهید . در آخر رویه کفش رو با دستمال مرطوب خشک کنید . این روش برای اسپرت و کفش های کتانی سفید موثر است ___________________________ من شخصا علاقه عجیبی به اسپرت سفید دارم و تماما کفش هام رو با همین روش تمیز می کنم واقعا هم نتیجه فوق العاده ای داره و کفش مثل روز اولش می شه از تمیزی . 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من شخصا علاقه عجیبی به اسپرت سفید دارم و تماما کفش هام رو با همین روش تمیز می کنم واقعا هم نتیجه فوق العاده ای داره و کفش مثل روز اولش می شه از تمیزی . منم همین طور.tnx.خیلی وقت بود دنبال یه روش واسه تمیزکردن کفش سفید بودم. این آخری ها با شیشه شو تمیز میکردم!!!! بدک نبود... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ براق کننده ی بی رنگ چرم هم در بازار موجوده که من استفاده کردم خوبه. 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ دووسته منم همش کتونی سفید میپوشه.. ازش پرسیدم میگه جوش شیرین استفاده میکنم همیشه کفشاش سفیده.. فک کنم جواب بده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده