shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اول گفتم مرغ بعد گفتم خروس اما من کماکان میگم اون عکس عکس میلاده :w00: :w58: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ هزار پاکرم حلزون تمساح:w58: مارمولک کم مونده فیل رو هم بگی .............. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آخي بچمون تا حالا اينا رو نديده نه هيچ كدوم نيست ! آخه اين بنده خدا كجاش شبيه اينايي هست كه تو مي گي ؟!؟! :icon_pf (34): :ws28: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ موریانه خوار وزق سوسمار پوستش شبیه خزنده هاست خو:viannen_38: اول گفتم مرغ بعد گفتم خروس اما من کماکان میگم اون عکس عکس میلاده :w00: خوب دیگه...اول میخواستم بگم تو عکس بزار بعد گفتی خروس..یعنی حرفتو عوش کردی غلط بود:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ موریانه خوار وزق سوسمار پوستش شبیه خزنده هاست خو:viannen_38: از راسته کمربنددارانه اول اسمش هم آ هست ! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ امين خيلي نزديكي! اينم مورچه زياد دوست داره و در همون خانواده قرار داره اها فهمیدم درسته....................... :ws3: طالبیه 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اها فهمیدم درسته....................... :ws3: طالبیه :ws28::ws28::ws28::ws28: اي ول به اون هوش سرشارت :ws28: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ از راسته کمربنددارانه اول اسمش هم آ هست ! افسر پلیسه :banel_smiley_4: اخه اون هم کمر بند داره 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اشّک نیست؟!......... عروس چطور؟! اورباغه چطور؟ ارافه! ازارپا! ارگوش؟! :ws28::ws28: گفتم آ نه ا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اشّک نیست؟!......... عروس چطور؟! اورباغه چطور؟ ارافه! ازارپا! ارگوش؟! خدا شفات بده 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ افسر پلیسه :banel_smiley_4: اخه اون هم کمر بند داره وايييييييي اين بچه چقدر باهوشه :ws28: خودت كمربند نداري ؟ فكر كنم خودتي ! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سرچ کردم :jawdrop: بببین اینه :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ چه فرق داره آخه؟! آرامش نیست؟! آفرين درست بود ! عكس بعدي رو بذار بازم يه راهنمايي ديگه ميكنم اين بنده خدا پستاندار كوچك افتخاريه ايالت تگزاس هست ! بابا يه سرچ بزنيد بد نيستاااااا لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سرچ کردم :jawdrop: بببین اینه :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: وايييي امشب كلي از دست شماها خنديدم ! خدا خيرتون بده :ws28: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ این چی پستان داره هااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پسنانداری است که بدنش، با قطعات سخت استخوانی (مانند زره) پوشیده شده است. در طبقهبندی جانوران، در همان خانوادهای قرار دارد که مورچهخوار و حیوان تنبل قرار میگیرند. در مناطقی از آمریکای شمالی و در همه جای آمریکای جنوبی یافت میشود! ديگه راهنمايي از اين بيشتررررررررر مي تونيد باهاش فوتبال هم بازي كنيد ! 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اين همه راهنمايي كردم بي سوادااااا يكي بياد بگه چيه مي خوام برم !! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پسنانداری است که بدنش، با قطعات سخت استخوانی (مانند زره)پوشیده شده است. در طبقهبندی جانوران، در همان خانوادهای قرار دارد که مورچهخوار و حیوان تنبل قرار میگیرند. در مناطقی از آمریکای شمالی و در همه جای آمریکای جنوبی یافت میشود! ديگه راهنمايي از اين بيشتررررررررر مي تونيد باهاش فوتبال هم بازي كنيد ! بابا میدونم چی میگی اسمش یادم نیست چهار دست و پا راه میره بدنش مثل زره هستش دماغش مثل مورچه خواره یه مقدار این زره از این ور اون ورش بیرون زده اما اسمشو بلد نیستم 1 لینک به دیدگاه
shima3 821 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بابا میدونم چی میگی اسمش یادم نیست چهار دست و پا راه میره بدنش مثل زره هستش دماغش مثل مورچه خواره یه مقدار این زره از این ور اون ورش بیرون زده اما اسمشو بلد نیستم شرمنده بايد اسم بگي ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده