Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ شما گفتی طوطی! من گفتم طوطی ولی مشهدی گفت بدن پرنده دیگه! لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ خوب جوابش طوطی میشد نه پرنده!سوال ایشون به شما کمک کرد.اما شما جوابو دادی مگه نه؟ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ خوب جوابش طوطی میشد نه پرنده!سوال ایشون به شما کمک کرد.اما شما جوابو دادیمگه نه؟ بیخیال من دارم ازش فرار میکنم شما هی میگی من برنده ام؟؟!! من عکس جالبی ندارم که بذارم برا اون میگم! --------------------- راستی این مسابقه امتیاز هم داره؟؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۸ خب من از کجا بدونم شما داری از چی فرار میکنی! بله...5 امتیاز لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ این چی بیده؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی تابلوئه هاااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ عینک :ws17: گفتم که من عکس به درد بخور ندارم!!! براووووووووووووووو مامی:rose: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ تازه کلی هم خوب بود. دفعۀ بعد هم خواستی بذاری بهم بگو که باشم سریع بگم و امتیاز بگیرم... 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ تازه کلی هم خوب بود. دفعۀ بعد هم خواستی بذاری بهم بگو که باشم سریع بگم و امتیاز بگیرم... چشم مامی جونم:girl_blush2: :rose: 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ هر وقت من اینجا میرسم یکی جوابو گفته!!! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ چه عرض کنم فک کنم کهریزکه مسئولش ، چون کشف حجاب کرده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ میم شیمی خودت یه عکس بذار. فرناز حالا شاید یکی دو روز نباشه. اینترنتش قطع شده. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ شرمنده از این تابلو تر پیدا نکردم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ شرمنده از این تابلو تر پیدا نکردم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عزیزم ما دوستیم یه راهنمایی کن 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ یکی بیاد حدس بزنه دیگه!! خودت راهنمایی کن..!! شیرینی تولدته دیگه!! لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ خیلی راحته!باور کنین ....... 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ عکس گذاشتین؟؟!! من نمی بینم عکس رو! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ منم وقتی dial up میام نمیبینم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده