.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چرخ خیاطیه؟؟؟؟ یه ذره با کیفیتشو میزاشتی خو....اینو که پیکسلاشو میشه با انگشت شمرد!همونی که لیلیان گفت!:smiley (18): البته از قسمت ماسورش عکس گرفتی فکر کنم... چرخ خیاطی ای که تو جیب جا میشه !! راهنمایی نمی کنید؟ شبیه اتو بخار پرسیه ... هیچ کدوم نیست باب خیلی کوجولوه قد کف دست نمی شه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ ساعته؟! نه اینم نیست! یه راهنمایی می کنم دلم سوخت! واسه روشن کردن آتیش به درد می خوره! دیگه تابلو شداااااااااا............. لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سمعکه ؟؟ سمعک واسه روشن کردن آتیش به کار می ره؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ آهان ندیدم ... فندکه دیگه ... ای خدا خیرت بده! بله! حالا یه عکس بذار زود!!!!!! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سنگ چخماق یعنی فندک؟! این کجا بود من ندیده بودم این پستتو!!!!!!! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ آخه شاسخین جان....تو قرن 21ام کسی از سنگ چخماق برای درست کردن آتیش استفاده میکنه؟! فندکه سنگ چخماق نیست که! شاسخینم خودتی :w00: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان دعوا نکنید به گاز دست نزنید در مصرف برق صرفه جویی کنید ...:icon_pf (44): حالا امین عکس بزار ... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوب حالا امین بیا عکس بذار دلخور نشو نوبت به تو منتقل شد! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ منم بازی منم بازی من هستم چرا شلوغ می کنی باشه! بذار امین عکس بذاره تورو هم بازی می دیم کوشولو 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چرا شلوغ می کنی باشه!بذار امین عکس بذاره تورو هم بازی می دیم کوشولو مامان بزرگ کمکم میکنی؟ من بازی خیلی دوشششششششششششششششششششششششششت دالم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ عجب ... بهتر نیست اسم این سایت رو بذاریم ، مهد کودک غنچه ها و مامان بزگ ... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مامان بزرگ کمکم میکنی؟من بازی خیلی دوشششششششششششششششششششششششششت دالم مامان بزرگ؟:jawdrop: بیا عکس بذار..................... لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ من چی کار کنم از دست شماااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ من باید عکسش بذار م دیگه!!!! اینم عکس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده