★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ حاجی من نمیزارم...قبلنا یه عکس گزاشتم،جماعت 2هفته روش فکر میکردن...دیگه پشت دستمو داغ کردم نذارم...شوما جای ما بذار...:45645: چون فیلمای مستند حیوانات کم نیگا میکنی! منم می خواستم یه عکس بیخود بذارم پشیمون شدم حتما فقط 1 چشم گذاشته بودی اره؟ لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ حالا این یکی توضیحات اینکه زشته و خیلی کوچیکه 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا...زبونشو گزاشته بودم!:icon_pf (34): هیچ چیز خدا زشت نیست...ما زشت میبینیم...جوابو میدونم...ولی نمیگم....بذار دیگران هم بیان تلاش کنن! نسبی منظورمه نه مطلق نسبت به پلنگ و گربه و اینا زشته دیگه دهههههههههههههههههه خوب میکنی هدف یادگیریه:icon_pf (17): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ حالا این یکیتوضیحات اینکه زشته و خیلی کوچیکه شبیه میمونه! 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شبیه میمونه! میگم خیلی کوچیکه مثلا در حد 1 یا 2 انگشت راهنمایی از این خفن تر؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ میگم خیلی کوچیکهمثلا در حد 1 یا 2 انگشت راهنمایی از این خفن تر؟ سوسک 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آخه فرم چشاش به سوسک میخوره؟خداییش میخوره؟ پس به چی می خوره؟ 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مـــوشه؟ 1 راهنمایی دیگه داره دود میشه میره هوا(منقرض میشه) لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ قورباغه نیست قورباغه داره منقرض میشه؟ 1 لیوان اب بذار 1 جا بعد 1 هفته توش پر قورباغه میشه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بهتر نیست اسم این قسمت رو بزارید حیوان شناسی ؟ یه نفر بگه این حیوان چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حالا این یکیتوضیحات اینکه زشته و خیلی کوچیکه مثله خفاش می مونه اما نمی دونم 2 بند انگشته یا بزرگتر 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ملخه ...؟البته در حال انقراض که نیست ... 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بهتر نیست اسم این قسمت رو بزارید حیوان شناسی ؟ نه یه نفر بگه این حیوان چیست؟ من خودمم تا قبل این که بذارم فقط دیده بودمش اما اسمشو بلد نبودم:ws47: بگردید یاد میگیرید مثله خفاش می مونهاما نمی دونم 2 بند انگشته یا بزرگتر نه ملخه ...؟البته در حال انقراض که نیست ... :jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کدوم حشره در حال انقراض می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشو من بازم راهنمایی می خوام لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ فاطمه جونم اعصاب خودتو نريز به هم يه عكس بذار،بگم چيه باز با صاحابش كنيم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ فاطمه جونم اعصاب خودتو نريز به هميه عكس بذار،بگم چيه باز با صاحابش كنيم گذاستم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده