★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یکی جای من عکس بذاره من فتوشاپم کار نمی کنه :icon_pf (34): من گذاشتم :icon_redface: فتوشاپ چرا؟ با office picture manager کار کن راحت تره که اوا گذاشت کهجوجو؟! پیشو منظورت بود دیگه؟:w58::icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارم آواتارتو خو........... منم تو رو دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ منم تو رو دوس دارم :w58: چشاتو بدرویش :w00: هورااااااااااااا:shad: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ میمون یا جغذ نیس؟! فکر کنم راهنمایی نیاز نباشه راه رو بلدی دیگه افرین 1 سر برو و بیا بدو منتظرتم لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :w58:چشاتو بدرویش :w00: هورااااااااااااا:shad: درویش کردن هیچی خط بعدیش برا چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ درویش کردن هیچی خط بعدیش برا چی بود؟ اینکه بالاخره یکی رو دوس داری شوخیدم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اینکه بالاخره یکی رو دوس داری شوخیدم :girl_yes2: خوب تو رو هم دوس دارم مگه من با تو شوخی دارم :w00::icon_pf (95): خوب کردی منم شوخی کردم اینا رو بیخیل عکسو حدس بزن 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوشم اومد حالا اینو بگید راهنمایی: ادم نیست کسی اینو نحدسیده هنوووووووووووووز؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشووووووووو خوب این چیه؟ کووالا؟؟؟؟؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من گذاشتم :icon_redface:فتوشاپ چرا؟ با office picture manager کار کن راحت تره که پیشو منظورت بود دیگه؟:w58::icon_redface: برنامه paint که راحت تره ...:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا...یا تنبل آفرقاییه یا رامکال! :icon_pf (17)::icon_pf (19): خود ناکسشه 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ برنامه paint که راحت تره ...:icon_pf (44): شاید اما به نظر من اون بهتره لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (17)::icon_pf (19):خود ناکسشه من از اینا ندیده بودم تا حالا! 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من از اینا ندیده بودم تا حالا! خوب خدا رو شکر این تاپیک مفید بود 1 جایی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده