partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ دارمش ولی با اینکه طرفدار کارتنم ، به دیدن چند صحنه بسنده کردم ... 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ موش کور.....اینم سوال بود کردی؟ :ws52::w58::w58::jawdrop::jawdrop: این چه نوعشه دیگه؟؟؟؟؟؟ دهنش چرا اونطوریه مثل این حیوونا زیر ابه که:ws52: قدیما موش کور این شکلی بود:4chsmu1: نمیگم اون نیست ولی خداییش خیلی بدترکیبه اون یکی 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ همینو بگو.... دچار حالت تهوع مضمن شدم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال دیگه این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر وقت نیگاش کردم تا 10 دقه یه جوری بودم یه فولدر دارم نوشته زشت ترین حیوانات دنیا یادم نیست از کجا گیر اوردم اما این هم بینشونه قبلی رو هم از اونجا اوردم بقیه تقریبا معلومه چی هستن اما این یکی لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک رو منحرف کردم:icon_pf (34): اسم تاپیکو بذارید مشخص کردن تکلیف حیوانات تکلیف نا مشخص:jawdrop: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حالم دیگه داره بهم میخوره :icon_pf (34): دکتره؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ چته پیشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا نوبت کیه پاشه بیاد عکس بذاره :w00: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ چته پیشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینجا نوبت کیه پاشه بیاد عکس بذاره :w00: بهش بگو بیاد وگرنه 1 عکس میذارم تاپیک منهدم شه ها:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بهش بگو بیاد وگرنه 1 عکس میذارم تاپیک منهدم شه ها:icon_pf (95): بذار بحدسیم:دی اگه می خواست بیاد تا الان میومد بذار 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم اسونه یا نه دعوام نکنید دفعه اولمه 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خار پشته؟ :icon_pf (19): افرین:flowerysmile: خیلی عالی بود:icon_pf (17): فقط 1 ایراد داشت اونم اینه که خارپشت نیست:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کرگدنه؟! پست قبلی رو از اول بخون فقط اخرش به جا خارپشت بذار کرگدن:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ مورچه خوار نبید؟ پست بعدی همین پستتو که ازش نقل قول گرفتم بخون به اون عمل کن فقط به جا کرگدن بذار مورچه خوار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده