Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ دختر شاه پریون قرار بود به جای من عکس بذاری پس کجا رفتی ؟ خُب خودم میذارم ! زود زود بگید این چیه ؟! 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ دختر شاه پریون قرار بود به جای من عکس بذاری پس کجا رفتی ؟ خُب خودم میذارم ! زود زود بگید این چیه ؟! قایقه؟ 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ بیاین یه عکس باحال گذاشتم زود باشین حدس بزنین 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا... این خره نهههههههههه؟ خوب خر همون الاغه دیگه که گفتش نه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ خوب خر همون الاغه دیگه که گفتش نه نه منظورم خر الاغ بود ... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اه پس جواب چی شد عکسو گذاشتی رفتی چرا؟:w00::w00: لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ قاطره؟؟؟ نه بابا یه چی تو همین مایه ها ملیحه جون نگفتی خرگوش نیست؟ خرگوش که عمرا 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ کره اسبه؟ نه گوره خر ؟ نه بابا تابلوئه از خانواده الاغ و قاطر و یابوئه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده