FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ تو همین مایه هاست. همش تخسیره کامیاره که گفت سختر بذار یه هفته فکرمون مشغول بشه 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ تو همین مایه هاست. همش تخسیره کامیاره که گفت سختر بذار یه هفته فکرمون مشغول بشه نه اتفاقا جالبه دستت درد نکنه به هر طرف میگردونم هیچی نمی فهمم یه جور شبیه کشو هست حالا هر چی فکر می کنم چیه نمیدونم :ws18: از وسایل آشپزخونه که نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۸ خیلی سخته شارژر باطری قلمی 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ نه اتفاقا جالبه دستت درد نکنه به هر طرف میگردونم هیچی نمی فهمم یه جور شبیه کشو هست حالا هر چی فکر می کنم چیه نمیدونم :ws18: از وسایل آشپزخونه که نیست؟ آفرین نزدیک شدی . یعنی خاصیت کشوییش درسته. خیلی سخته شارژر باطری قلمی شارژر نیست ولی خیلی نزدیکی توستر نان از نمای بالا نه 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ من اگه نمی گفتی که برقی مکانیکیه می گفتم یه فایله اما خوب یه مقدار راهنمایی کن لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ من اگه نمی گفتی که برقی مکانیکیه می گفتم یه فایله اما خوب یه مقدار راهنمایی کن خب دیگه همونی که گفتم الکتریکیه . نحوه اتصالش کشوییه..... بعد اینجا رو بخون تا بیشتر راهنمایی بشی :4chsmu1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ خب دیگه همونی که گفتم الکتریکیه . نحوه اتصالش کشوییه..... بعد اینجا رو بخون تا بیشتر راهنمایی بشی :4chsmu1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ................. لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ :there: خب یه راهنمایی میکنم ..... تو لوازم کامپیوتر میتونی ببینیش. لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۸ :4chsmu1:اسپیکر نیست؟ این کجاش به اسپیکر میخوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ این کجاش به اسپیکر میخوره؟ کارت گرافیک نیست . شبیه پورت کارت گرافیکه لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ کارت گرافیک نیست . شبیه پورت کارت گرافیکه داشتی نزدیک میشدی ..................USB port درسته اگه مدیر بودی ممکن بود حدس بزنم که از تو پیج کامیار خونده باشی ولی خب نیستی دیگه 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ فرناز جان چشمه من که درد گرفت که اینقدر به عکس نگاه کردم!!!! :jawdrop: :jawdrop: تروخدا آسون تر بذارید عکسارو... :ws18: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده