FrnzT 18194 ارسال شده در 11 فروردین، 2010 تو همین مایه هاست. همش تخسیره کامیاره که گفت سختر بذار یه هفته فکرمون مشغول بشه 1
Architect 3224 ارسال شده در 11 فروردین، 2010 تو همین مایه هاست. همش تخسیره کامیاره که گفت سختر بذار یه هفته فکرمون مشغول بشه نه اتفاقا جالبه دستت درد نکنه به هر طرف میگردونم هیچی نمی فهمم یه جور شبیه کشو هست حالا هر چی فکر می کنم چیه نمیدونم :ws18: از وسایل آشپزخونه که نیست؟ 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 نه اتفاقا جالبه دستت درد نکنه به هر طرف میگردونم هیچی نمی فهمم یه جور شبیه کشو هست حالا هر چی فکر می کنم چیه نمیدونم :ws18: از وسایل آشپزخونه که نیست؟ آفرین نزدیک شدی . یعنی خاصیت کشوییش درسته. خیلی سخته شارژر باطری قلمی شارژر نیست ولی خیلی نزدیکی توستر نان از نمای بالا نه 1
Architect 3224 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 من اگه نمی گفتی که برقی مکانیکیه می گفتم یه فایله اما خوب یه مقدار راهنمایی کن
FrnzT 18194 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 من اگه نمی گفتی که برقی مکانیکیه می گفتم یه فایله اما خوب یه مقدار راهنمایی کن خب دیگه همونی که گفتم الکتریکیه . نحوه اتصالش کشوییه..... بعد اینجا رو بخون تا بیشتر راهنمایی بشی :4chsmu1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Architect 3224 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 خب دیگه همونی که گفتم الکتریکیه . نحوه اتصالش کشوییه..... بعد اینجا رو بخون تا بیشتر راهنمایی بشی :4chsmu1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .................
FrnzT 18194 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 :there: خب یه راهنمایی میکنم ..... تو لوازم کامپیوتر میتونی ببینیش.
Place.Maker 4554 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 این کجاش به اسپیکر میخوره؟ کارت گرافیک نیست . شبیه پورت کارت گرافیکه
FrnzT 18194 ارسال شده در 12 فروردین، 2010 کارت گرافیک نیست . شبیه پورت کارت گرافیکه داشتی نزدیک میشدی ..................USB port درسته اگه مدیر بودی ممکن بود حدس بزنم که از تو پیج کامیار خونده باشی ولی خب نیستی دیگه 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 13 فروردین، 2010 فرناز جان چشمه من که درد گرفت که اینقدر به عکس نگاه کردم!!!! :jawdrop: :jawdrop: تروخدا آسون تر بذارید عکسارو... :ws18:
ارسال های توصیه شده