رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ شتر مرغاسب اسب آبی آفرین داداشی!:w42: شترمرغه!!!! تو بردی! :w155: :aghosh: جایزه ای هم در کار نیست, خودت مثل بچه های خوب برو یه عکس برامون پیدا کن! :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ دریاییه نه؟ نه آجی.... میلاد حدس زد! شرمنده! :( 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ نه آجی.... میلاد حدس زد! شرمنده! :( ایول میلاد.............. به کجاش زوم کرده بودی 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ایول میلاد..............به کجاش زوم کرده بودی سوراخ مماخ سمت چپش! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ فقط یه چیزی شتر مرغ دماغ نداره که من الان میرم شام بعدا میام میزارم تااااااازه قوانین رو هم نمیدونم یکی بگه چیکار باید بکنم؟:shame: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ فقط یه چیزیشتر مرغ دماغ نداره که من الان میرم شام بعدا میام میزارم تااااااازه قوانین رو هم نمیدونم یکی بگه چیکار باید بکنم؟:shame: دماغ به اون بزرگی رو نمی بینی؟:icon_pf (34): قانون خاصی نداره یه عکسی رو کات می کنی یه قسمتشو می ذاری اینجا بقیه می حدسن همین :ws2: 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ فقط یه چیزیشتر مرغ دماغ نداره که من الان میرم شام بعدا میام میزارم تااااااازه قوانین رو هم نمیدونم یکی بگه چیکار باید بکنم؟:shame: پس این چیه تو عکس؟؟ :icon_pf (34): واقعا میلاد به نظرت شترمرغ چجوری نفس میکشه؟؟؟ هان؟:icon_pf (34): برو نوش جونت. هیچی... یه عکسه واضح و مبرهن پیدا کن, یه تیکشو با فتوشاپ یا پینت بِبُر, بیار واسه ما! عکسی که توش سوژه یکی باشه! همین! منم رفتم.... فیلا! :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ این چیه گذاشتی ؟!!!!! مگه شما نباید بگید؟ یعنی خودم بگم چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ یه چیز آسون گذاشتم شاد شید میلاد, پسرم, این یعنی یه تیکه از یه عکسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ یه چیز آسون گذاشتم شاد شید خونه قدیمیه ما نیست؟؟؟؟ :ws52: 1 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ رسمش اینه اول جواب رو به من میدی بعد عکس رو میزاری اخه این چیه گذاشتی؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ رسمش اینه اول جواب رو به من میدی بعد عکس رو میزاریاخه این چیه گذاشتی؟ جدی؟ :jawdrop: میلاد یه تیکه عکس باید ببری بذاری این چیه؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ بابا یه تیکه از یه عکس هست دیگه چیه مگه؟ اشکالش چیه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خیلیم خوبه اصن! شمس العماره نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خیلیم خوبه اصن! شمس العماره نیست؟ نه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده