MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ 67 ساله :jawdrop:من ؟ :w00: الان یه عکسی بذارم حالتو بگیرم چیه؟ کمه؟!!! حال منو؟؟!!! بفرمایید من آخر شب، چشمام خوب نمیبینه حقیقت!! ایشالا تو فرصت بعدی بیشتر دقت میکنم و میگم و حال بعضی ها رو میگیرم!!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ چیه؟ کمه؟!!!حال منو؟؟!!! من آخر شب، چشمام خوب نمیبینه حقیقت!! ایشالا تو فرصت بعدی بیشتر دقت میکنم و میگم و حال بعضی ها رو میگیرم!!! ببینیمو تعریف کنیم فعلا که چشای شما آلبالو گیلاس می چینه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ آره دیگه!! با پیر جماعت بپریم این میشه دیگه!! خب چرا بچه ها حدس نمیزنن؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خوشم میاد هیچکس هیچ حدسی نمیزنه!!! لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سِروره؟؟ کِیسه؟ رادیاتوره؟ پس چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سِروره؟؟ کِیسه؟ رادیاتوره؟ پس چیه؟ نوچ................... 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ نوچ................... خب راهنمایی بکن دیگه! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خب راهنمایی بکن دیگه! خوب چی بگم آخه............. بی جانه............. آدمای کمی ازش استفاده می کنن چون................. دیگه چونشو بگم تابلو می شه همین بسه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سینما خانوادگی و ازین حرفاس؟!! لپ که نیست. ضبط و اسریو و ازین بازیا؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سینما خانوادگی و ازین حرفاس؟!!لپ که نیست. ضبط و اسریو و ازین بازیا؟؟!! نوچ کوچولو اینا هم نیست................. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ بابا پیری این چی چیه گذاشتی آخه!! به کامپیوتر ربط داره؟!! من کم کم چشمام نمیبینه آآآ!!! 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ کوشی پس؟؟!! فرار کردی چرا؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ کوشی پس؟؟!! فرار کردی چرا؟؟!! اینجام کوچولو چقد داد و بیداد می کنی یه راهنمایی می کنم باشه............... یک وسیله خطرناکه! دیگه خیلی ضایع شدا............. 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اینجام کوچولو چقد داد و بیداد می کنی یه راهنمایی می کنم باشه............... یک وسیله خطرناکه! دیگه خیلی ضایع شدا............. يه ديتيل ديگه بزار مشخص نيس اصالا:icon_pf (34)::icon_pf (34): من نميفهمم:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ يه ديتيل ديگه بزارمشخص نيس اصالا:icon_pf (34)::icon_pf (34): من نميفهمم:icon_pf (34)::icon_pf (34): این خوبه؟! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ این خوبه؟! خب خودت بگو چيه ديگه اه من چقد خنگم:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ خب خودت بگو چيه ديگهاه من چقد خنگم:icon_pf (34)::icon_pf (34): خوب یه حدسی بزن دیگه................... یه وسیله خطرناکه............ جیزه 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ از وسايل صنعتي؟ پرس مرسي چيزي نيس؟ آخه نميدونم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده