Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ دوربینه؟؟؟؟ این کجاش آسونه:w00: 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ بله مکانیکی هست جواب بقیه هم ...........نه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ سخته خداییش یه راهنمایی بزرگ لطفا لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ برای موتور هواپیما هم استفاده میشه ........اما موتور هواپیما نیست لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اینجور که به نظر میرسه، چرخ دندههای زیادی داره و باید به یه طرقی اینا بچرخن در مورد موتور هواپیما اطلاعات ندارم، میشه یه توضیح بدین ؟ لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ این یه وسیله هست برای تبدیل انواع انرژی ها (مثل باد و اب و بخار ) به انرژی حرکتی دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم..........تو کتاب علوم راهنمایی باید یه چیزکی خونده باشین در موردش لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ این یه وسیله هست برای تبدیل انواع انرژی ها (مثل باد و اب و بخار ) به انرژی حرکتی دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم..........تو کتاب علوم راهنمایی باید یه چیزکی خونده باشین در موردش به نظرت من الان یادمه توی کتاب راهنماییم چی خوندم:jawdrop: لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ بابا مثل اینکه همه اینجا فنی هستن ها لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :w00: توربین نیست؟؟؟ بله عکس بعدی با شماست لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ فکر کنم از باد جهت تولید برق استفاده میشه، و ازجنراتور هم برای تولید انرژی حرکتی استفاده میشه لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :w00: بله عکس بعدی با شماست یهنی یه ساعت میخواستم بگما ولی با این همه توضیحی که دادی ادم نمیدونست چی بگه :w00: لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :w00: بله عکس بعدی با شماست الان من برنده شدم؟؟؟ خواهش میکنم.:icon_pf (44): خوب الان پول میدن ؟؟؟ ماشین میدن؟؟؟ خونه میدن؟؟؟ :167: خب تا کی وقت دارم عکس بذارم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ الان من برنده شدم؟؟؟ خواهش میکنم.:icon_pf (44): خوب الان پول میدن ؟؟؟ ماشین میدن؟؟؟ خونه میدن؟؟؟ :167: خب تا کی وقت دارم عکس بذارم؟؟؟ آرمین خان اینجا فقط وام ازدواج میدن ! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ 3 امتیاز بهتون اضافه میشه هرچه سریعتر بهتره عکس رو بزارین موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ آرمین خان اینجا فقط وام ازدواج میدن ! :ws28: میگم پیمان ،خانومش چی پس؟؟؟ میشه یه عکس دیگه حدس بزنم دوتاشو با هم بدن؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ هر چه زودتر بیتر فکر کنم از باد جهت تولید برق استفاده میشه، و ازجنراتور هم برای تولید انرژی حرکتی استفاده میشه نه .......وقتی پره های توربین به حرکت در میاد این حرکت روتور توربین رو میگیردونه و چون روتور توربین به روتور ژنراتور متصل هست روتور ژنراتور رو میگردونه که اون روتور هم داخل یک سیم پیچی هستش (حالا چطوریش بمونه) که باعث اختلاف پتانسیل و تولید جریان الکتریکی در سیم پیچها میشه پ.ن : حرکت پره ها به وسیله هر چیزی میتونه باشه انرژی باد یا بخار یا ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده