Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حسابی فسفر سوزوندینها..آخرم هیشکی نتونس حدس بزنه.... ایول عکس بعدی رو هم بذارید اقای وکیلی..چون کسی نتونس حدس بزنه قبلی رو پس برنده نداشتیم تو عکس قبلی ولی یه نمه از قبلی آسونتر باشه از خودمون ناامید شدیم:icon_pf (34): 3
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نه بزار دوستانمون یه نفس راحت از دست ما بکشند البته بعضی ها میگن عکس سخت گذاشتن که کاری نداره مثالی هست که میگه:"گر تو بهتر میزنی بستان بزن" یه استراحت به عزیزان میدیم فسفرا شون ریشارژ کنن تا دوباره عکس سخت بزاریم. اما بچه ها به من بدبین شدن و گرنه اون یخه از همشون سخت تر بود خداییش 2
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نه بزار دوستانمون یه نفس راحت از دست ما بکشند البته بعضی ها میگن عکس سخت گذاشتن که کاری نداره مثالی هست که میگه:"گر تو بهتر میزنی بستان بزن"یه استراحت به عزیزان میدیم فسفرا شون ریشارژ کنن تا دوباره عکس سخت بزاریم. اما بچه ها به من بدبین شدن و گرنه اون یخه از همشون سخت تر بود خداییش کار عاقلانه رو تو انجام میدی.....بابا فسفر نمونده دیگه!!!:hapydancsmil:بزار ببینم میتونم یه عکس بزارم..... 2
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 بفرمایید ....خیلی هم اسون!!!حالشو ببرید تا عکس آقای وکیلی نیومده:hapydancsmil: 2
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 توت فرنگی ؟ یا تمشک یا توت یا یه چیز دیگه که ت داشته باشه بدوید الان میخوام عکس بزارم خوب بسه دیگه فسفراتون شارژ شد 2
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 توت فرنگی ؟ یا تمشک یا توت یا یه چیز دیگه که ت داشته باشهبدوید الان میخوام عکس بزارم خوب بسه دیگه فسفراتون شارژ شد حیف که همه خوابن...حیف!گناه دارن این کار باشون نکن...........:vahidrk: فردا تظاهرات راه میندازم...... 2
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 دلمون آب افتادا ما هم که شکمو چه جالب خودتون بر اساس رنگ چیدمان کردید؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 دلمون آب افتادا ما هم که شکمو چه جالب خودتون بر اساس رنگ چیدمان کردید؟ شرمنده...اگه در دسترس بودید حتما میرسوندم بهتون...الان شما نیت کنی من به جات میخورم بله عکس خودمه....خوبه؟ 1
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 شرمنده...اگه در دسترس بودید حتما میرسوندم بهتون...الان شما نیت کنی من به جات میخورمبله عکس خودمه....خوبه؟ خواهش میکنم دوستان به جای ما نوش جان بفرمایید به یاد ما و بقیه دوستانی که مثل من شکمو هستند توی سریال شام ایرانی سری جدید مهران غفوریان مهمان یکی از بازیگراست قبل از خوردن غذا مهران میگه بوش خیلی خوبه و وقتی شروع به خوردن غذا میکنه میگه اما بوش خیلی خوبه من اینجاش 100 بار زدم عقب و دوباره نگاه کردم و مردم از خنده خیلی با حال بود الان هم توت های عکس شما خیلی خوبه نه عکستون هم خوب شده 1
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 خواهش میکنم دوستان به جای ما نوش جان بفرمایید به یاد ما و بقیه دوستانی که مثل من شکمو هستند توی سریال شام ایرانی سری جدید مهران غفوریان مهمان یکی از بازیگراست قبل از خوردن غذا مهران میگه بوش خیلی خوبه و وقتی شروع به خوردن غذا میکنه میگه اما بوش خیلی خوبه من اینجاش 100 بار زدم عقب و دوباره نگاه کردم و مردم از خنده خیلی با حال بود الان هم توت های عکس شما خیلی خوبه نه عکستون هم خوب شده ممنون....بزار روی دستکتاپ لذت ببریدعکس نمیزاری...!!!! 1
mvakili 2726 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نه دیگه بسه اونوقت شب خوابم نمیبره هی باید بیام رفرش کنم ببینم کسی جواب داد یا نه یا اینکه به سوالات پاسخ بدم من میگم شما یکی دیگه بزار من جواب نمیدم بچه ها صبح بیان حال کنن 1
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نه دیگه بسه اونوقت شب خوابم نمیبره هی باید بیام رفرش کنم ببینم کسی جواب داد یا نه یا اینکه به سوالات پاسخ بدم من میگم شما یکی دیگه بزار من جواب نمیدم بچه ها صبح بیان حال کنن بزار ببینم چیزی دارم...که سرگرم کننده باشه.....اگه بود میزارم 1
nasim184 12256 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 اینم یه سوژه ناب برای فسفر نسوزوندن.....آقای وکیلی نگی ها.....میخوام برم بخوابم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 سلاممممم من اومدم این چیه نسیم جان ، ویروس ؟ انگل ؟ سلاااااااااام خوش اومدی بگم چیه!:|در این شاخه ها نیست.کلا بیا بیرون....:-d 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 سلاااااااااامخوش اومدی بگم چیه!:|در این شاخه ها نیست.کلا بیا بیرون....:-d ممنون پوست یک نوع حیوانه ؟ جانداره ؟ 2
nasim184 12256 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 ممنون پوست یک نوع حیوانه ؟ جانداره ؟ از شاخه حیواناتم بیا بیروووون:-d من فعلا. نیسم.میام حدساتونو میبینم.اسونه.بیشتر بش نگاه کن. 2
ارسال های توصیه شده