Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حسابی فسفر سوزوندینها..آخرم هیشکی نتونس حدس بزنه.... ایول عکس بعدی رو هم بذارید اقای وکیلی..چون کسی نتونس حدس بزنه قبلی رو پس برنده نداشتیم تو عکس قبلی ولی یه نمه از قبلی آسونتر باشه از خودمون ناامید شدیم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه بزار دوستانمون یه نفس راحت از دست ما بکشند البته بعضی ها میگن عکس سخت گذاشتن که کاری نداره مثالی هست که میگه:"گر تو بهتر میزنی بستان بزن" یه استراحت به عزیزان میدیم فسفرا شون ریشارژ کنن تا دوباره عکس سخت بزاریم. اما بچه ها به من بدبین شدن و گرنه اون یخه از همشون سخت تر بود خداییش 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه بزار دوستانمون یه نفس راحت از دست ما بکشند البته بعضی ها میگن عکس سخت گذاشتن که کاری نداره مثالی هست که میگه:"گر تو بهتر میزنی بستان بزن"یه استراحت به عزیزان میدیم فسفرا شون ریشارژ کنن تا دوباره عکس سخت بزاریم. اما بچه ها به من بدبین شدن و گرنه اون یخه از همشون سخت تر بود خداییش کار عاقلانه رو تو انجام میدی.....بابا فسفر نمونده دیگه!!!:hapydancsmil:بزار ببینم میتونم یه عکس بزارم..... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بفرمایید ....خیلی هم اسون!!!حالشو ببرید تا عکس آقای وکیلی نیومده:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ توت فرنگی ؟ یا تمشک یا توت یا یه چیز دیگه که ت داشته باشه بدوید الان میخوام عکس بزارم خوب بسه دیگه فسفراتون شارژ شد 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ توت فرنگی ؟ یا تمشک یا توت یا یه چیز دیگه که ت داشته باشهبدوید الان میخوام عکس بزارم خوب بسه دیگه فسفراتون شارژ شد حیف که همه خوابن...حیف!گناه دارن این کار باشون نکن...........:vahidrk: فردا تظاهرات راه میندازم...... 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دلمون آب افتادا ما هم که شکمو چه جالب خودتون بر اساس رنگ چیدمان کردید؟ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دلمون آب افتادا ما هم که شکمو چه جالب خودتون بر اساس رنگ چیدمان کردید؟ شرمنده...اگه در دسترس بودید حتما میرسوندم بهتون...الان شما نیت کنی من به جات میخورم بله عکس خودمه....خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ شرمنده...اگه در دسترس بودید حتما میرسوندم بهتون...الان شما نیت کنی من به جات میخورمبله عکس خودمه....خوبه؟ خواهش میکنم دوستان به جای ما نوش جان بفرمایید به یاد ما و بقیه دوستانی که مثل من شکمو هستند توی سریال شام ایرانی سری جدید مهران غفوریان مهمان یکی از بازیگراست قبل از خوردن غذا مهران میگه بوش خیلی خوبه و وقتی شروع به خوردن غذا میکنه میگه اما بوش خیلی خوبه من اینجاش 100 بار زدم عقب و دوباره نگاه کردم و مردم از خنده خیلی با حال بود الان هم توت های عکس شما خیلی خوبه نه عکستون هم خوب شده 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم دوستان به جای ما نوش جان بفرمایید به یاد ما و بقیه دوستانی که مثل من شکمو هستند توی سریال شام ایرانی سری جدید مهران غفوریان مهمان یکی از بازیگراست قبل از خوردن غذا مهران میگه بوش خیلی خوبه و وقتی شروع به خوردن غذا میکنه میگه اما بوش خیلی خوبه من اینجاش 100 بار زدم عقب و دوباره نگاه کردم و مردم از خنده خیلی با حال بود الان هم توت های عکس شما خیلی خوبه نه عکستون هم خوب شده ممنون....بزار روی دستکتاپ لذت ببریدعکس نمیزاری...!!!! 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه بسه اونوقت شب خوابم نمیبره هی باید بیام رفرش کنم ببینم کسی جواب داد یا نه یا اینکه به سوالات پاسخ بدم من میگم شما یکی دیگه بزار من جواب نمیدم بچه ها صبح بیان حال کنن 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه بسه اونوقت شب خوابم نمیبره هی باید بیام رفرش کنم ببینم کسی جواب داد یا نه یا اینکه به سوالات پاسخ بدم من میگم شما یکی دیگه بزار من جواب نمیدم بچه ها صبح بیان حال کنن بزار ببینم چیزی دارم...که سرگرم کننده باشه.....اگه بود میزارم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ اینم یه سوژه ناب برای فسفر نسوزوندن.....آقای وکیلی نگی ها.....میخوام برم بخوابم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممممم من اومدم این چیه نسیم جان ، ویروس ؟ انگل ؟ 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممممم من اومدم این چیه نسیم جان ، ویروس ؟ انگل ؟ سلاااااااااام خوش اومدی بگم چیه!:|در این شاخه ها نیست.کلا بیا بیرون....:-d 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااامخوش اومدی بگم چیه!:|در این شاخه ها نیست.کلا بیا بیرون....:-d ممنون پوست یک نوع حیوانه ؟ جانداره ؟ 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون پوست یک نوع حیوانه ؟ جانداره ؟ از شاخه حیواناتم بیا بیروووون:-d من فعلا. نیسم.میام حدساتونو میبینم.اسونه.بیشتر بش نگاه کن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده