boyeee barann 995 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 ولی از ما که گذشت این قانون رو بردارید یکی که میاد جواب درست رو میده دیگه اون عکسو نذاره هر کسی میتونه عکس بذاره چون ادم از ترس اینکه درست جواب بده باز بره عکس پیدا کنه عکس پیدا کنه بیاد بزاره سعی میکنه اصلا شرکت نکنه یا الکی یک چیزی بگه دقت نکنه تو عکس... 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 ولی از ما که گذشت این قانون رو بردارید یکی که میاد جواب درست رو میده دیگه اون عکسو نذاره هر کسی میتونه عکس بذاره چون ادم از ترس اینکه درست جواب بده باز بره عکس پیدا کنه عکس پیدا کنه بیاد بزاره سعی میکنه اصلا شرکت نکنه یا الکی یک چیزی بگه دقت نکنه تو عکس... اینجوری نظم تاپیک بهم نمیخوره و ی نفر خودشو ملزم میدونه که عکس بذاره که اگر تونست میذاره و اگر نتونست همینجا اعلام میکنه تا یکی دیگه بذاره.. حالا بگید این چیه؟زود حدس نزنیداالبته خیلی ضایعست میدونم سریع میگید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
boyeee barann 995 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 :w14::hapydancsmil: عکس بعدی رو لطف کنه یکی بذاره چون من نمیتونم.... البته امتیاز بنده ور هم یادتون نره ..:gnugghender: 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 :w14::hapydancsmil:عکس بعدی رو لطف کنه یکی بذاره چون من نمیتونم.... البته امتیاز بنده ور هم یادتون نره ..:gnugghender: امتیازا جمع ک شد میگم یه جا اضاف کنن یه داوطلب بیاد عکس بعدی رو بداره 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 29 مرداد، 2013 عکس زن منو بزارید من حدس بزنم کیه عه بسلامتی عیال مورد نظر رو یافتی و مزدوج شدی بلخره بیا بحدس 2
*mini* 37778 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 بله درستهخرگوشhttp://www.noandishaan.com/upload/images/ea9a543vyp86xwbbkgra.jpg 3
ارسال های توصیه شده