setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ از وسایل خونه هستمثل مبل-چراغ خواب و .... سعي كن زياد حدس نزني نوچ لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ زينب كيه؟ خودت گفتی زینب یعنی ستی یا حالا چه فرقی داره که صدات کنم زینب یا ستی یا:ws2: سعي كن زياد حدس نزنينوچ آخه اگه من حدس نزم کی میاد واسه عکست حدس بزنه:w00: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خودت گفتی زینب یعنی ستی یا حالا چه فرقی داره که صدات کنم زینب یا ستی یا:ws2: آخه اگه من حدس نزم کی میاد واسه عکست حدس بزنه:w00: گفتم زينب؟؟!! اشتب گفتم معصومه درسته ولي ستي بهتله ها خب حدس بزن 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ گفتم زينب؟؟!! اشتب گفتم معصومه درستهولي ستي بهتله ها خب حدس بزن باشه ستی راهنمایی کن :ws2: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ باشه ستیراهنمایی کن :ws2: آخه اين كه خيلي تابلوه چيه ميخواي صداشو بنويسم؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ راهنمایی نمی کنی ؟ حیوان نجیبی ست؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ راهنمایی نمی کنی ؟ حیوان نجیبی ست؟ پر داره راهنمايي رو حال كن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده