setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ شیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نـــــــــــــــــــــــــه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ تو جیب جا میشه؟ :167: گناه داره ميميره بزاري تو جيبت 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ :167: گناه داره ميميره بزاري تو جيبت دختر اون شیره دیگه که گناه داره 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من که میدونم شیره، حالا نگین نگفتی ها جایزشو هم من به ستی یا تقدیم میکنم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ به اندازه کفه دسته ؟ چقدر آخه راهنماييي كنم:167: حالا اندازه كف دست كي؟ من که میدونم شیره، حالا نگین نگفتی هاجایزشو هم من به ستی یا تقدیم میکنم :167: حدس بزن اشتب گفتي 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ شیر پاکتیاصلاً setiya یعنی چی؟ اينجا بايد عسك حدس بزني نه اينكه معني امس بپرسي:167: ستيا= به معني روزگار نام خواهر كوروش كبير لقب حضرت زينب به معنيه پاك دامن بازم بگم؟ يا بسته؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چقدر آخه راهنماييي كنم:167: حالا اندازه كف دست كي؟ :167: حدس بزن اشتب گفتي بله ... :banel_smiley_52: از پرندگان هستن؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ بله ... :banel_smiley_52: از پرندگان هستن؟ ميخواي بگم چيه؟ لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ اينجا بايد عسك حدس بزني نه اينكه معني امس بپرسي:167: ستيا= به معني روزگار نام خواهر كوروش كبير لقب حضرت زينب به معنيه پاك دامن بازم بگم؟ يا بسته؟:ws2: بازم بگو، آهان فهمیدم شیر آبه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ بازم بگو،آهان فهمیدم شیر آبه اصلا هرچي تو بگي:icon_pf (34): حدس نزنيد ميره تا فردا شب فردا نيستم 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ زینب من که میدونم شیره ولی روت نمیشه بگی شیره 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ از وسایل خونه هست مثل مبل-چراغ خواب و .... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ زینب کجایی؟ بیا جواب بده:167: زينب كيه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده