hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ حتما شکم این ماهیه توی سرشه خب همونو بگو..... 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ گفت شکم .....یا من اشتباه شنیدم..... جواب درست چیزه دیگه ای نبود؟ چرا بود گفتم الان بگم نزديك شدي عكسو نذارم مي خواين بگين حتماً بايد بگيم كجاي ماهيه نمي خواستم بذارم حتما شکم این ماهیه توی سرشه خب همونو بگو..... بگين بياد عكسو بذاره به جاي اين حرفا 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ چرا بودگفتم الان بگم نزديك شدي عكسو نذارم مي خواين بگين حتماً بايد بگيم كجاي ماهيه نمي خواستم بذارم بگين بياد عكسو بذاره به جاي اين حرفا بیا عکسو بذار جای این حرفا...... 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ يكي بياد يه عكس بزاره سه سوته جوابشو بدم ديرم شد 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ یعنی عکس بعدی با منه ؟ ولی من که عکسی ندارم. نمی شه یکی دیگه به جای من عکس بذاره؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ اوخی نازی مهتاب یکی بیاد عسک بذاره به جا مهتاب:w00: 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ اوخی نازی مهتابیکی بیاد عسک بذاره به جا مهتاب:w00: چرا خودت نذاشتي:w00: 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ایشون ساعت هستن؟ چرا من نمي تونم يه عكس سخت بذارم:icon_pf (34): درسته:icon_pf (34): عكس بعديو بذار 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ عکسی که شما میذاری که سخته ... من باهوشم و زود می فهمم ... بفرمایید ... 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ عکسی که شما میذاری که سخته ... من باهوشم و زود می فهمم ... بفرمایید ... آخه فقط شما نمي فهمي يه نوع ابزاره؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ کالسکه نی نیه؟ نه نیست ... :icon_pf (44): آخه فقط شما نمي فهمييه نوع ابزاره؟ من چی نمی فهمم؟ هان؟ :w00: نه ابزار نیست ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ چقد این مسابقه سخت شده ها دیگه مثل قبل نی یکی پرتغال میذاشت راحت میشد حدس زد 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ چقد این مسابقه سخت شده هادیگه مثل قبل نی یکی پرتغال میذاشت راحت میشد حدس زد حالا چی میشه؟ چه کار کنیم؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ حالا چی میشه؟ چه کار کنیم؟ نمیدونم میشه یه راهنمایی بکنی این چیزای سخت رو از کجا میاری 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ جدی میگی یا داری مسخره می کنی؟ چرخ داره ... بعد اینکه ... در رنگ ها و سایزهای مختلف ... دیگه چی بگم؟ :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ نه ... واسه تفریح استفاده میشه ... :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده