yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یاسی جون حالا واقعا همون یه کوچولوهه هست ؟ آخه اون ه چیزیش معلوم نیس همشو هم راهنکایی کنی اسمشو هم بگی بازم یکم سخته نیس ؟ نه بابا... آسونه یه راهنمایی گنده پوشیدنیه... بگید دیگه.. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نهشکلای مختلفی داره... جنسشم هم پارچه ای میتونه باشه هم پلاستیکی... جوراب؟ شلوار؟ کیف؟ عکس رو عوض کن یکم بهترش کن یه چی معلوم باشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ یاسی جون حالا واقعا همون یه کوچولوهه هست ؟ آخه اون ه چیزیش معلوم نیس همشو هم راهنکایی کنی اسمشو هم بگی بازم یکم سخته نیس ؟ انقدر عکس نزاشتی تا گیر این خان دکتر افتادیییم :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جوراب؟شلوار؟ کیف؟ عکس رو عوض کن یکم بهترش کن یه چی معلوم باشه قراره هر کی هر سری یه اسم بگه :w00: :w00: :w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ قراره هر کی هر سری یه اسم بگه :w00: :w00: :w00: کی همچین قراری گذاشتیم؟ خودت چرا 2 تا گفتی پس؟ (مرغ و خروس) 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جوراب؟شلوار؟ کیف؟ عکس رو عوض کن یکم بهترش کن یه چی معلوم باشه معلومه که..... عکسو دیگه نمیتونم عوض کنم... یه راهنمایی دیگه... هم میشه بیرون استفاده کرد هم تو خونه... لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دعوا نکنید بابا.... هر کی هر چنتا خواست میتونه بگه... مهم اینه که درست بگه.. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کی همچین قراری گذاشتیم؟خودت چرا 2 تا گفتی پس؟ (مرغ و خروس) خوب 2 تا گفتم قبول نشد دیگه :w00: همه جا به نوبت :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ معلومه که.....عکسو دیگه نمیتونم عوض کنم... یه راهنمایی دیگه... هم میشه بیرون استفاده کرد هم تو خونه... شلوار لی.................. :167: :167: :167: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شلوار لی.................. :167: :167: :167: نه..... لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دستکش ؟ ولی اونو که توی خونه استفاده نمی کنن من تا میام پست بزنم حدس بزنم یادم میره عکس چه شکلی بود خب :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ 2 جفتم هست...دیگه بگید شیر اب گرم و سرد گربه نر و ماده کفش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دستکش ؟ ولی اونو که توی خونه استفاده نمی کنن من تا میام پست بزنم حدس بزنم یادم میره عکس چه شکلی بود خب :icon_pf (34): مشکلی نیست اثار پیریه عکسش درست نیست :icon_pf (34): همین طور حدس بزن :w00: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه اینا نیست.... یه چیزی شبه کفشه... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نه اینا نیست....یه چیزی شبه کفشه... دمپایی کتونی گیوه گالش :w00: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دمپایی کتونی گیوه گالش :w00: داد نزن پسرم...!!! درست گفتی:there: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ همونی که برداشتم از توش نیست!!!!:4chsmu1: ببخشید دیگه اولین بار بووود... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده